Резюме від 20 квітня 2024 PRO

Вікторія

Керівник, директор, заступник керівника з якості та безпечності продукції

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
31 рік
Місто:
Хмельницький

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Директор з якості та безпечності продукції

з 04.2019 по 04.2023 (4 роки)
ТОВ "Компанія"Агролідер Україна", ТОВ Агролідер Європа, ТОВ Агролідер Схід, Хмельницький (Сільське господарство, агробізнес)

1.Підтримка та забезпечення функціонування Системи менеджменту управління якістю та безпечністю відповідно до міжнародних стандартів: BRC Food, FSSC 22000, lSO 9001. Розробка КРІ для персоналу.
2. Проведення аналізу процедур забезпечення якості та безпечності продукці та ефективність функціонування її на практиці.
3. Координація діяльності та функціонування по всіх відділах СМЯ, розробка заходи щодо її поліпшення.
4. Коордиція заходів щодо роботи з рекламаціями клієнтів.
5. Організація проведення навчань( як зовнішніх так і внутрішніх).
Проведення та організація внутрішніх аудитів ( контроль відповідного функціювання СМ), валідація та ін. процесів СУБХП. Складання звітів і формування пропозиції змін чи поліпшень за результатами аудиту.
6. Підготовка, організація та проведення аудитів (сертифікаційних, наглядових, аудитів клієнтів та ін.).
7.Погодження договорів ( закупівлі, продажу готової продукції, послуг та ін.).
8. Керівництво та координація роботи внутрішньої атестованої, виробничої лабораторії.
9.Організація проведення різного роду випробувань та досліджень у зовнішніх акредитованих лабораторія (сировини, готового продукту, організація сюрвеєрських виїздів).
Керівник групи НАCCP.

Розробка документації, впровадження її на підприємстві та проведення аудитів згідно стандартів: ISO 9001, ISO 22000, FSSC 22000, BRC Global Standard for Food Safety , Halal, Sedex/SMETA.

Консалтингові послуги по розробці та впровадженню документації на новому сучасно підприємстві доробки та очистки нішевих культур з нуля.
Формування культури безпечності та якості продукції на початковій стадії будівництва. Робота з проектантами по відповідності розміщенню та планування всіх підрозділів, цехів та комунікацій у відповідність вимог міжнародних стандартів BRC Food, IFS, FSSC 22000.
Навчання пересоналу, налагодження роботи внутрішньої лабораторії, розробка методології та переріодичності контролю якості у доробці зерна нішевих культур.
Проведення перших стартових сертифікацій згідно міжнародних стандартів FSSC 22000, Halal.
Реєстрація на платформах FDA та SMETA.

Фахівець з органічного виробництва та садівництва

з 07.2016 по 03.2019 (2 роки 8 місяців)
ТОВ "Цефей-Груп", Новоград-Волинський (Сільське господарство, агробізнес)

- розробка та впровадження документації органічної виробництва для сертифікації
Постанови Ради ЄС834/2007 та Постанови Ради ЄС2092/91 про органічне виробництво та відповідне маркування сільськогосподарської продукції і продуктів харчування;
- проведення сертифікаційних аудитів та наглядових інспекцій;
- контроль по підрозділах виконання правил та умов вимог сертифікації;
- організація провндення лабораторних досліджень, сюрвеєрських виіздів.
- погодження договорів (купівля, продаж, послуги);
- продаж та відвантаження продукції на експорт ( оформлення інвойсів, подача документації на фітосанітарні сертифікати, сертифікати походження форми А ( ТТП), EURO1, різного роду декларації, заповнення CMR та ін.)

Освіта

Національний університет біоресурсів та природокористування

Адміністративний менеджмент (управління персоналом), Київ
Вища, з 2014 по 2016 (2 роки)

Диплом магістра з відзнакою

Національний університет біоресурсів та природокористування

Технологія виробництва та переробки продуктів тваринництва, Київ
Вища, з 2010 по 2016 (6 років)

Технологія переробки продуктів тваринництва( мʼяса, молока).
Диплом писала на кафедрі генетики.
Проходила практику у Німеччині на заводі курячих полуівбрикатів ( повний виробничий цикл). Підприємство компанії Wiesenhof на якому ми проходили практичну підготовку- «Альфайн-Файнкост» є лідером серед підприємств м’ясної промисловості Німеччини. Його продукція займає 40 відсотків м’ясопромислового ринку Європи та 60% - ринку Німеччини.

Знання і навички

Користувач ПК Зосередженість MS Excel MS Office Користувач 1С MS PowerPoint Користувач Internet MS Outlook Водійські права кат. B Наполегливість Чесність Бажання вчитися і розвиватися

Додаткова інформація

Мої тези в професійному напрямку:
Я дуже люблю сферу діяльності у якій працюю і готова втілювати всі ідеї для розвитку компанії. Готова згуртувати колектив для досягнення єдино мети. Для вирішення питань, що стосуються СМ не лише зі сторони законодавчої бази, а аналізуючи і розуміючи концепцію підприємства.
Дуже принципова в питання виробничої санітарії - це основа безпеки .

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: