Резюме від 7 квітня 2023 Файл

Ірина

Адміністратор рецепції

Місто:
Тернопіль

Контактна інформація

Шукач вказав телефон.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Завадська Ірина Вікторівна
Адреса: Херсонська обл., м. Нова Каховка
[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Мета: пошук вакансії помічник лікаря-епідеміолога
Особисті дані: 45 років
Досвід роботи:
1999-2021р ДУ «Херсонський обласний центр контролю та профілактики хвороб МОЗ України» Каховського міськрайонного відділу
Посада: помічник лікаря-епідеміолога (1999-2021)
для попередження інфекційної захворюваності в місті та районні, розслідування в осередках інфекційних хвороб, моніторинг навколишнього довкілля ( вода, грунт, повітря), введення статичних даних до програм МОЗУ та ВОЗ, підготовка звітів в епідеміологічному відділі, санітарно-просвітна робота (підготовка статей на теми захворюваності на підприємствах зі шкідливими умовами праці, шкідливих речовин у грунті, воді та продуктах харчування та інше)
Досягненння:
В 2018 році була присвоєна II кваліфікаційна категорія зі спеціальності «Медико- профілактична справа»
неодноразово нагороджена почесними грамотами за сумлінну працю та преміюванням.
Освіта:
2021 рік тренінг Центру громадського здоров`я «Захворюваність на грип та ГРВІ. Звітність епідсезону 2021-2022 років»
2020 рік тренінг ДУ «Херсонський обласний центр контролю та профілактики хвороб МОЗ України» - «Введення в роботу з ЕЛІСЗЗ»
2017 рік - Херсонський базовий медичний коледж ХОР , відділення післядипломної освіти. Курси удосконалення- епідеміологія.
2012 рік - Херсонський базовий медичний коледж ХОР , відділення післядипломної освіти. Курси удосконалення- «Гігієна праці».
2005 рік – Херсонські обласні постійно діючі курси удосконалення і спеціалізації молодших медичних і фармацевтичних спеціалістів . Курси удосконалення- « Гігієна праці».
2002 рік – Херсонські обласні постійно діючі курси удосконалення і спеціалізації молодших медичних і фармацевтичних спеціалістів . Курси удосконалення- «Комунальна гігієна» .
1995році Бериславське медичне училище, спеціальність «лікувальна справа», фельдшер
Додаткова інформація: досвідчений користувач ПК: активний користувач MS Office, навички роботи в інтернеті з пошуковою системою та е-mail; добре володію офісною технікою. Маю домашній ПК з доступом до інтернету.
Рівень володіння українською та російською мовами-вільно.
Особисті якості: вміння встановлювати ділові та дружні стосунки з людьми, відповідальне відношення до своїх професійних обов`язків, вміння працювати з багатозадачністю, старанність, відкритість до нових знань, аналітичний склад розуму, критичне мислення.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: