Резюме від 17 травня 2023

Андрій

Фахівець зі збуту

Вік:
38 років
Місто:
Житомир

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Менеджер зі збуту. Менеджер з питань регіонального розвитку

з 01.2010 по нині (14 років 5 місяців)
Maxus International Corporation. Vist Grup, Житомир, Вінниця, Біла Церква (Будівельна промисловість, деревообробка)

З 2010 почав роботу в оптовій торгівлі на посаді менеджер зі збуту. Офіційно працював на ФОП дистрибютора, де реалізовував товар ТМ ( Мaxys, Enext, Dospel...) На даній посаді працював до 2017 року по Житомирській області. За час роботи пройшов більше 10 тренінгів з продажу організованих компанією.
З 2017 - 2022 працював в Компанії Vist що займається продажами ручного інструменту власних брендів ( Verano, Berg, Hauer...)
Перші три місяці в компанії працював на посаді менеджера по збуту, потім перейшов на посаду ( менеджер з питань регіонального розвитку). На даній посаді займався більш поглибленим вивченням свого товара, товара конкурента, робили тестування, шукали сильні сторони свого над конкурентом. Вводив в ринок нової продукції компанії. Займався теоретичними і практичними тренінгами для ТТ у відділах (Житомир, Вінниця, Біла Церква) з подальшим відпрацюванням правильної презентації, боротьби з запереченнями... В ТТ. За час роботи в компанії пройшов тренінги в Києві по управлінню персоналом.
Очікуна можливість заробляти від 25000грн

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: