Резюме від 1 квітня 2024 PRO

Оксана

Спеціаліст з закупівель, 30 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
42 роки
Місто проживання:
Ромни
Готовий працювати:
Харків

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Головний спеціаліст-фахівець з публічних закупівель

з 02.2023 по нині (1 рік 3 місяці)
Липоводолинська селищна рада, Липова Долина (Державні організації)

Складати та затверджувати річний план закупівель, здійснювати вибір процедури закупівлі та проводити їх, забезпечувати складання, затвердження та зберігання відповідних документів з питань публічних закупівель, визначених Законом про публічні закупівлі, забезпечувати оприлюднення інформації та звіту щодо публічних закупівель відповідно до вимог Закону про публічні закупівлі, представляти інтереси замовника з питань, пов’язаних зі здійсненням закупівель, зокрема під час перевірок і контрольних заходів, розгляду скарг і судових справ, надавати в установлений строк необхідні документи та відповідні пояснення, аналізувати виконання договорів, укладених згідно із Законом про публічні закупівлі, здійснювати моніторинг змін у законодавчому і нормативному забезпеченні функціонування системи публічних закупівель в Україні.
За термін перебування на займаній посаді досконало вивчено законодавство, досвід скаладання договорів як на товар, так і на послуги та роботи.

Начальник відділу

з 05.2012 по 11.2022 (10 років 6 місяців)
Управління соціального захисту населення Роменської РДА, Липова Долина (Державні організації)

Освіта

Сумський державний університет

Фінанси та кредит, Суми
Вища, з 2011 по 2016 (5 років)

Додаткова освіта та сертифікати

Сертифікат про необхідний рівень знань у сфері публічних закупівель

2023

Знання і навички

Здатність до навчання Ведення переговорів Уміння аналізувати Стратегічне планування Управлінські навички Розв’язання задач Трудова етика Урегулювання конфліктів Вміння працювати під тиском

Додаткова інформація

Завжди досягаю поставленої мети, впевнена в собі. Поважаю чужу думку, але вмію відстоювати свою. До роботи ставлюся відповідально та віддано. Поважаю чесність, прямоту. Готова змінити місце проживання або до тривалих відряджень.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: