Резюме від 24 квітня 2024 Файл

Татьяна

Фахівець з документообігу

Вік:
38 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Аколова Тетяна Ігорівна

вул.Світлицького
м. Київ, індекс 04215

Тел. моб. [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Електронна пошта: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Відомості про себе
Рік та місце народження:
12 жовтня 1985, с. Старі Безрадичі Київської області
Мета
Прагну отримати цікаву роботу, застосовуючи професійні навики, активну життєву позицію та особисті якості,маю розвинуті комунікативні та організаційні навички.

Вміння та навички
Досвідчений користувач ПК: 1-С Бухгалтерія,МеДок, Вчасно, MS Office(Word, Excel,PowerPoint,), навички роботи з Internet (MS Explorer,MozillaFirefox, Opera Google Chrome, Canva, InShot та інші).
Освіта
09.2003 – 06.2009 Відкритий міжнародний університет розвитку людини «Україна» за спеціальністю банківська справа

Стаж роботи

2017-2019 р ТОВ "Старлайтмедіа".

1С бухгалтерія(Заявки на оплату і т.д),введення документообігу, внесення договорів в систему 1 С,робота з договорами ЦПХ, координація, узгодження договорів, додатків їх візування.
Забезпечення ефективної комунікації зі службами та партнерами.
Координацію роботи між підрядниками, підрозділами з партнерами.
Подача заявок на паркомісце. Обробка вхідної та вихідної кориспонденції, документообіг між структурами підрозділами холдинга,контрагентами, підготовка реєстру договорів. Забезпечення, контроль і облік мобільного зв’язку, координація та контроль роботи водія. Бронювання, підготовка та обслуговування конференц-залів,кабінетів директорів.

2001-2017 р ТОВ “Новий Канал” адміністратор HR департаменту.

Робота в 1С (бухгалтерія), приймання та розподіл дзвінків каналу,доручення керівника,консультування відвідувачів з питань що стосується послуг. Організування роботи кур’єрськими службами.Введення робочого графіку керівника.

2010-2011 р ПАТ “Банк Кредит Дніпро” старший касир Тургенєвського відділення м.Києва.

2009-2010 р касир управління з обслуговування клієнтів філії Полтавського акціонерного банку “Полтава Банк” м.Київ.
Прийом платежів від населення,комунальні платежі,операціїї куплі-продажу іноземної валюти, прийом та виплата готівки по грошових чеках юридичних осіб,прийом готівки від клієнтів- юридичних осіб для зарахування на поточні рахунки,видача чекових книжок,операції по обслуговуванню пластикових карток,обробка,формування грошових квитків згідно з вимогами,проведення експертизи грошових квитків,ведення документів дня.
2008-2009 р економіст сектору операційної роботи відділення № 56 філії “Центрального регіонального управління” ВАТ Банк Фінанси та Кредит” м.Київ.
Документи дня,відкриття/закриття і обслуговування поточних та депозитних рахунків суб”єктів господарювання та фізичних осіб,резидентів та неризидентів,надання інформаціїї про продукти та послуги банку в сфері пасивних продуктів та їх продаж існуючим та потенційним клієнтам, з метою розширення клієнтської бази і виконання планів продажу,здійснення переказу та виплати коштів без відкриття поточного рахунку, в т.ч. з використанням спеціалізованих систем банківських переказів,виконання інших операцій/дій відповідно до діючих внутрішніх нормативних документівбанку та розпоряджень керуючого відділення.
2007-2008 р завідуюча касою відділення № 56 філії “Центрального регіонального управління “ВАТ Банк Фінанси та Кредит.
Прийом платежів від населення,валютні операціїї,контроль роботи касирів відділення, інкасація,видача чекових книжок,операції по обслуговуванню пластикових карток,формування грошових квитків згідно з вимогами, введення документів дня,прийом готівки від клієнтів-юридичних осібдля зарахування на поточні рахунки.
2007- р економіст першої категорії відділу роботи з клієнтами Святошинської філії АТ “Український інноваційний банк”,м.Київ.
Документи дня,відкриття/закриття і обслуговування поточних та депозитних рахунків суб”єктів господарювання та фізичних осіб,виписки клієнтам по рахунку, видача та прийом готівки по грошових чеках юридичних осіб,документи дня.
2005-2007 р старший касир відділу касових операцій Святошинскої філії АТ”Український інноваційний банк”м.Київ.
Прийом платежів від населення,внесення готівки на рахунки клієнті,валютні операції,обробка,формування і упаковка грошових квитків,ведення чіткого,якісного підрахунку і зведення документів дня,операціїї куплі-продажу іноземної валюти.

2004-2005 р ТОВ Стоматологіча поліклініка №2 , медрегістратор,касир.
Клієнт банк.платежі в Казначейство,виписки та доручення керівника.розрахунки клієнтів за надані послуги ,документи дня.

Додаткова інформація
Аналітичний склад розуму,уміння працювати в команді,вмію побудувати взаємодію підрозділів підприємства,вмію працювати з великими об'ємами інформації.
Українська мова- рідна ,
Французька мова_базова.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: