Резюме від 1 травня 2024 PRO

Данило

Інженер-програміст

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
40 років
Місто:
Кременчук

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Інженер-програміст

з 10.2007 по нині (16 років 7 місяців)
ПрАТ "Cєвєродонецький ОРГХІМ", Сєвєродонецьк (Хімічна промисловість, фармацевтика)

Аналіз вимог, планування, проектування, розробка та впровадження внутрішньої корпоративної ERP системи, що включає модулі кадрового обліку та табелювання, диспетчера, навчального центру, проектного інституту, відділу охорони праці, обліку комп'ютерної техніки, обліку експлуатаційно-технічної документації, конструктора звітів з використанням мови програмування C# і .NET (WinForms, WPF, ASP. NET) + MS SQL Server, MS Visual Studio + TFS. Також було організовано обмін даними та взаємодію із зовнішніми системами такими як 1С, Oracle Primavera, СЕД Directum, СКУД.
Далі близько 3 років займався впровадженням ERP та CRM web-платформи Odoo та розробкою модулів (Python, Postgresql, XML, JavaScript, CSS) під неї з міграцією можливостей раніше написаних систем. Контроль версії GitLab.
У 2023 році пройшов 10-місячний курс FullStack Developer від GoIT, де було реалізовано декілька проектів з використанням HTML/CSS, JavaScript, React/Redux, Node.js, MongoDB, GitHub, Docker.

Освіта

Східноукраїнський національний університет імені Володимира Даля

Інформатика, Рубіжне
Вища, з 2005 по 2006 (1 рік)

Східноукраїнський національний університет імені Володимира Даля

Прикладна математика, Рубіжне
Вища, з 2001 по 2005 (4 роки)

Додаткова освіта та сертифікати

Full Stack Developer, GoIT

2024, 10 місяців
Сертифікат

Знання і навички

Node.js VS Code Redux React ASP.NET CSS JavaScript .NET Framework Odoo PostgreSQL MS SQL Server Python C# MS Visual Studio Адміністрування СУБД MongoDB Git Docker

Знання мов

Англійська — середній

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: