Резюме від 22 квітня 2024 PRO

Ганна

Інспектор відділу кадрів

Вік:
42 роки
Місто:
Слов'янськ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Інспектор відділу кадрів

з 03.2017 по 06.2022 (5 років 3 місяці)
обласний центр технічної творчості дітей та юнацтва, Слов'янськ (Освіта, наука)

Облік особового складу згідно з уніфікованими формами первинної облікової документації; оформлення прийому, переведення і звільнення працівників відповідно до законодавства про працю, положень, інструкцій, наказів; формування і ведення особових справ працівників, вносення зміни, пов’язаних із трудовою діяльністю; участь у розробленні перспективних і поточних планів з праці і кадрів; підготовкою необхідних матеріалів для атестаційної, кваліфікаційної і тарифікаційної комісій, проекти документів, що стосуються винагород і заохочень працівників; веденням облік і зберіганням трудових книжок, визначення трудового стажу працівників; відення записів в трудових книжках, облік надання відпусток працівникам, здійснення контроль за складанням і додержанням графіків чергових відпусток та ін.

Діловод

з 06.2002 по 09.2013 (11 років 3 місяці)
Територіальний центр надання соціального обслуговування (надання соціальних послуг), Слов'янськ (Державні організації)

Приймання, реєстрація кореспонденції, ведення обліку отриманої і відправленої кореспонденції, підготовка та здача до архіву підприємства документальні матеріали, закінчені діловодством, складання описів справ, що надходять для зберігання до архіву. Забезпечення зберігання службової документації, ведення обліку робочого часу працівників, участь у розробленні номенклатури справ, перевіркою правильність формування та оформлення справ під час їх передавання до архіву, набором та роздруківкою наказів, листів та ін.

Освіта

Харківський аерокосмічний університет ім. Н.Є. Жуковського (ХАІ)

Економіка підприємства, Харків
Вища, з 2006 по 2008 (2 роки)

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: