Резюме від 23 квітня 2024

Dmytro

Керуючий в банку, 40 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
55 років
Місто проживання:
Кам'янське
Готовий працювати:
Дніпро, Кам'янське

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Регіональний менеджер з управління групою відділень

з 12.2000 по 11.2022 (21 рік 11 місяців)
Райффайзен Банк (Фінанси, банки, страхування)

Начальник відділення банку

з 09.1994 по 11.2000 (6 років 2 місяці)
АТ Укрінбанк, АТ Банк Новий, Кам'янське (Фінанси, банки, страхування)

1. Планування, організація та керування діяльністю відділення з метою досягнення поставлених цілей та результативності. Встановлення стандартів обслуговування та забезпечення їх виконання.

2. Відбір, навчання та розвиток співробітників відділення. Встановлення і контроль за виконанням посадових обов'язків, оцінка праці та проведення мотиваційних заходів. Розробка графіків роботи, розподіл завдань та встановлення робочих процесів.

3. Забезпечення якісного обслуговування клієнтів відповідно до стандартів банку. Вирішення проблем та розгляд звернень клієнтів. Контроль за виконанням операційних процедур та забезпечення безпеки клієнтських даних.

4. Забезпечення зв'язку та звітності з вищим рівнем управління банку. Подання звітності про результати діяльності відділення, виявлення проблем та пропозицій щодо їх вирішення.

5. Виявлення та розвиток нових можливостей для збільшення обсягів бізнесу відділення. Аналіз ринку, дослідження конкурентів та розробка стратегій для залучення нових клієнтів та збереження існуючих.

6. Забезпечення дотримання банком правових та регуляторних вимог щодо проведення фінансових операцій, збереження даних клієнтів та забезпечення конфіденційності.

Знання і навички

Навички керівництва та мотивації персоналу

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — вільно

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: