Резюме від 24 квітня 2023 Файл

Джас

Кассир

Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

ДЖАССІМ БОГОСЛОВСЬКИЙ
Бажаю розвиватися у напрямку сфери обслуговування.
Моя безперебійна активність натякає на те, що потрібно збільшувати обсяги роботи та
відповідальності, а багатозадачніть кличе розвиватися. Шукаю місце, де зібрано продуктивну
команду аби ми мали змогу ділитися досвідом один з одним.

ДОСВІД РОБОТИ
ОСОБИСТІ ДАНІ
Ім'я
Джассім Богословський тра 2021 - лип 2021 Ранер
ТОВ «Хлібний», Київ
Адреса
Instagram: dzhas Почав працю у ресторані, тоді я і зрозумів, що я знаходжусь у
Київ своїй сфері.
Номер телефону
[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація») лип 2021 - січ 2022 Касир
Email ТОВ «Хлібний», Київ
[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація») Через великий інтерес для більшого сприйняття сфери
завдяки амбіціям швидко навчився касової дисципліни та
перекваліфікувався на касира.

бер 2022 - кві 2023 Менеджер
ТОВ «Хлібний», Київ
Ще до початку воєнного положення в країні, акцентував свою
увагу на ще більше навантаження обовʼязків та стрімко йшов
до шляху менеджменту. після початку війни, стабілізувавши
свій стан почав оглядати ринок праці та вирішив стояти на
своєму, адже вважав, що повинен вирости до менеджера у
закладі, це
був як незакритий гештальт.
За час роботи на цій посаді я навчився:
1.Управлінню персоналом: відповідав за найм/звільнення
працівників залу, їх табелювання згідно відпрацьованих годин.
2.Управлінню залишками сировини/продукції: ніс
відповідальність за створення заявок згідно залишків продуктів
та інвентарю, аби інвентаризація ресторану проходила чітко.
3.Забезпеченню гідної якості продуктів
та послуг: щоденно брав на увагу якість продуктів що мають
маленький строк реалізації, слідкував за роботою залу, аби
гості залишалися задоволені сервісом.
4. Взаємодії з гостями: одним з прямих обовʼязків вважаю
стежити за рівнем задоволення гостей та реагувати на їхні
запити та пропозиції, адже гості ‑ найцінніше що ми маємо.

ОСВІТА І КВАЛІФІКАЦІЇ

вер 2020 - тра 2023 Бакалавр
Київський Національний університет ім. Вернадського,
Київ

НАВИЧКИ

Excel
Бухгалтерія для України
«1с»

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: