Резюме від 27 квітня 2023 PRO

Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/9587015

Викладач англійської, 20 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Викладач англійської

з 05.2022 по 12.2022 (7 місяців)
Пізнайко (Освіта, наука)

Освіта

НАУ

ФЛСК, Київ
Вища, з 2019 по 2023 (4 роки)

Моя спеціальність "іноземна філологія, перша англійська, переклад включно". Спеціальність включає як роботу перекладача, так і викладача англійської, оскільки вивчала як викладання мов для учнів загальноосвітніх шкіл, так і основи перекладознавства. Маю навички в різних видах перекладів, знайома з техніками нотування.

Знання і навички

Акуратність Наполегливість Онлайн-викладання Викладання для дошкільнят Впевненість Quizlet Google Клас Google Meet Викладання для дітей та підлітків Класичний манікюр Комбінований манікюр Покриття гель-лаком Нарощування нігтів Педикюр Креативність

Знання мов

Англійська — вище середнього

Додаткова інформація

Привіт! Я - Катя, і я з радістю хотіла б працювати у Вашій команді. Я активна, позитивна, наполеглива та дуже креативна. Маю величезне бажання розвиватися та завжди готова до нових, навіть гострих відчуттів. Не боюся труднощів, люблю спілкування та роботу в крутій, дружній команді. Люблю дітей, та все, що з ними пов'язано. Моя спеціальність базується на перекладі та викладанні іноземних мов, зокрема англійської, але також наполегливо вивчаю ще й іспанську. Маю навички у техніках перекладу, нотування, та знайома з методиками викладання мов для загальноосвітніх шкіл. Готова працювати як онлайн, так і оффлайн, повний робочий день, і часткова зайнятість. З нетерпінням чекатиму Вашої пропозиції!

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: