Резюме від 23 березня 2024 Файл

Антон

Event-менеджер

Вік:
31 рік
Місто:
Дніпро

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та Instagram.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Тесля Антон Валерійович
Телефон: +30639392186; instagram: amolodoy
E-mail: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Дата народження: 26.09.1992

Ключові досягнення:
• Професіонал в галузі розробки та виробництва концепцій різного роду складності;
• проведення заходів в якості ведучого та організація заходів будь-якого виду в якості організатора (досвід роботи понад 7 років);
• виконання адміністративних завдань будь-якої складності (підбір співробітників та підрядників на основі критеріїв клієнта, складання таймінгів, контроль роботи персоналу на майданчику, написання ТЗ для персоналу, постановка та роз’яснення завдань, робота на території проведення івенту та швидке вирішення непередбачуваних ситуацій);
• написання сценаріїв будь-яких видів та структур в залежності від потреб клієнта;
• успішний досвід в організації заходів як івент-менеджер на різних стадіях розвитку, спілкування з клієнтом напряму та на дистанції, режисерська робота та взаємодія з підрядниками на майданчику, контроль кожної ділянки робочої зони, роздача технічних завдань для досягнення поставленої мети, повне бачення структури та послідовності дій під час робочого процесу;
• креативний лідер, орієнтований на результат; завжди за досягнення максимальних показників продукту, легко зустрічаю виклики, руйнівник шаблонів та головний ідейний натхненник нового продукту;
• вміння подати будь-який концепт з нестандартної сторони; чітко дотримуюсь поставлених завдань; пропоную різні варіанти підсумкового продукту, зберігаю стійкість у стресових ситуаціях, якісне відчуття людей; підтримка кожної особи в команді; знаходимо компроміси та завжди прагнемо єдиної думки; полюбляю цікаві задачі, де доводиться шукати нестандартні рішення.
• впровадження сучасних тенденцій у будь-яку ланку сфери; ідейна розробка видео-, аудио-, лайв-контенту, при участі будь-якої кількості людей.
• побудова успішної командної роботи, яка в стислі терміни зможе показати відмінний результат.
• понад 500 написаних індивідуальних концепцій та сценаріїв, організація заходів з такими ведучими як: Юрій Горбунов, Катерина Осадча, Олександр Скічко, Володимир Остапчук, Андрій Доманський, Юрій Ткач, Ольга Цибульська, Дядя Жора, Брати Шумахери, Валентин Міхієнко, Андрій Лузан тощо.
• робота з артистами музикального жанру такими як: Monatik, Вєрка Сердючка, Тіна Кароль, Іван Дорн, Потап та NK, гурт «Время и Стекло», гурт «Бумбокс», гурт «Quest Pistols», Полиграф Шарикoff, гурт «НеАнгелы», гурт «ТіК», Ніно Катамадзе и.т.д
• взаємодія під час івенту з артистами розважального жанру такими як: Студія «Квартал 95», «Improv Live Show», команда ілюзіоністів «Magic Five» или «Wonder Makers», команда «Сomedy Club Ukraine», різноманітні учасники телевізійних шоу «Танцюють всi» та «УкраΪна має талант».

Освіта:
• 2009 - 2014: Національний Гірничий Університет (зараз НТУ Дніпровська Політехніка);
ступінь: червоний диплом бакалавр/спеціаліст, спеціальність: організація перевезень и управління на транспорті.
Мова: Українська, російська; English – elementary.
Комп’ютерні навички: Високий рівень володіння MS Windows, MS Office.
Загальний рівень знань програм: Reeper, Sony Vegas, Adobe Premier, After Effects.

04.2016-02.2022
EVENT-Агенство
«Авторська Студія Свят Світлани Іванчик»
(Івент-агенство, займається організацією та проведенням різноманітного роду заходів), Займана посада: сценарист, креатор; ведучий, контент-мейкер, івент-менеджер.

• Обов’язки:
◦ Розробка індивідуальних концепцій заходів для клієнта у якості сценариста-креатора. Створення ідеї в залежності від поставлених завдань. Написання сюжетної лінії та деталей заходу, пов’язаних с характерними рисами клієнта. Створення загальної форми заходу. Тезовий опис послідовних дій. Креативний підхід до кожного окремого проекту. Розробка індивідуальної назви, яка базується на форматі заходу.
◦ Написання сценаріїв будь-яких видів та структур в залежності від потреб клієнта (понад 500 сценаріїв);
◦ Написання таймінгів. Проведення заходу з урахуванням всіх виступів, шоу-наповнень, технічних нюансів, форс-мажорів тощо. Створення окремих таймінгів для артистів та підрядників на майданчику. Робота, взаємодія та обговорення таймінгів, райдеров для артистів з їх менеджером.
◦ Взаємодія з клієнтом. Зустрічі, надання потрібної інформації, спілкування онлайн, чи офлайн. Складання бюджетів для клієнта. Презентації різних видів подій. Взаємодія з клієнтом протягом всієї тривалості організації події.
◦ Написання технічних завдань для підрядників з якими команда взаємодіє під час івенту. Контроль підрядників під час івенту. Обговорення всіх нюансів та потреб.
◦ Робота з артистами. Спілкування з менеджером артиста. Надання послуг по переміщенню з міста в місто, чи з країни в країну. Організація логістики. Розрахунок технічних та побутових райдерів.
◦ Адміністративне керування під час події.
◦ Проведення будь-якого роду заходу у якості ведучого (Дні Народження, весілля, корпоративи, юбілеї тощо)
◦ Ідейне створення відео-контенту, аудіо-контенту в залежності від поставлених завдань. Виробництво коротких інтро и виходів на сцену. Написання сюжетної лінії, тексту акторів, закадрового голосу. Прорахування таймінгу / розкадровки проекту. Робота та взаємодія з відео-монтажером, звукорежисером, операторами, знімальної групи тощо. Режисура на майданчику с акторами. Перевірка остаточного матеріалу. Самостійне озвучення роликів.
◦ Створення ідей тематичних привітань: флеш-мобів, театральних постановок, командотворчих тренінгів, квестів та повноцінна робота всередині нового колективу.
◦ Індивідуальний підхід та розробка інтерактивної програми в залежності від побажань клієнта. Створення текстових, музикальних та різноманітних відео інтерактивів.
◦ Підбір музикальних композицій для виходів, інтро та озвучки заходів.
◦ Написання текстових запрошень. Ідейна розробка дизайнів.
◦ Моніторинг останніх популярних трендів. Розробка, написання та зйомка розважального контенту з послідовним його використанням у соціальних мережах.

• Ключові досягнення:
• Понад 500 написаних індивідуальних концепцій, написання сценаріїв, організація заходів з такими ведучими як: Юрій Горбунов, Катерина Осадча, Олександр Скічко, Володимир Остапчук, Андрій Доманський, Юрій Ткач, Ольга Цибульська, Дядя Жора, Брати Шумахери, Валентин Міхієнко, Андрій Лузан тощо.
◦ Проведення великої кількості заходів різного роду (корпоративи, юбілеї, весілля тощо).
◦ Робота з артистами музикального жанру такими як: Monatik, Вєрка Сердючка, Тіна Кароль, Іван Дорн, Потап та NK, гурт «Время и Стекло», гурт «Бумбокс», гурт «Quest Pistols», Полиграф Шарикoff, гурт «НеАнгелы», гурт «ТіК», Ніно Катамадзе и.т.д
◦ взаємодія під час івенту з артистами розважального жанру такими як: Студія «Квартал 95», «Improv Live Show», команда ілюзіоністів «Magic Five» или «Wonder Makers», команда «Сomedy Club Ukraine», різноманітні учасники телевізійних шоу «Танцюють всi» та «УкраΪна має талант».
◦ Велика кількість написаних концепцій, сценаріїв, пісень та сюжетів для різноманітного контенту у соціальних мережах.

09.2014 - 04.2016 Логістична компанія «Транс Лайн Днепр»
(Транспортно-експедиційна компанія, займається організацією різноманітного виду перевезень),
Займана посада: менеджер, логіст.
• Обов’язки:
- пошук та укладання договорів з новими клієнтами;
- пошук транспорту в залежності від виду перевезення;
- заповнення заявок на перевезення та внесення їх в загальну базу перевезень компанії;
- керування та слідкування за перевезеннями з початку укладання заявки на перевезення до вивантаження автомобіля в кінцевій точці.
- робота на сайті lardi-trans.
- передача бухгалтеру повного пакету документів по завершенню перевезення.

06.2011 – 04.2015 Аврора Сіті, вільний дитячий простір (вересень-травень).
МДЦ Аврора, міжнародний дитячий центр (червень-серпень).

• Обов’язки:
• Організація та підготовка дитячих заходів. Щотижневе оновлення концепцій, тематичні дні.
• Створення та формування план-сітки на осінньо-весняний період. Розробка план-сітки на літній період.
• Розробка конкурсної програми. Створення сімейних ігор, квізів, головоломок квестів та танцювальних флеш-мобів.
• Написання сценарної роботи. Ведення заходу із залученням підрядників.
• Звукорежисер заходів. Пошук виходів, відбивок, музичних переходів, фонів та добірок під конкурсну програму та потрібну тематику.
• Організація дітей під час святкового івенту.
• Створення понад 50 номерів на професійній сцені. Повністю написана сюжетна лінія табірних номерів. Постановка номерів. Взаємодія із колективом. Постановка номерів для вожатих та адміністрації табору.
• Підбір різних майстер-класів.
• Контроль та взаємодія з дітьми протягом зміни. Робота на командоутворення. Розробка командотворчих елементів для скріплення загону. Створення відмітних знаків. Розробка та нарізка загонових аудіо підкладок. Створення інтро, звукових ефектів, записування пісень.
• Командна робота у складі 5 членів твоєї команди протягом зміни. Командна робота поза загоном серед вожатих у складі 40+ осіб.
• Створення колективних масштабних номерів на загальну кількість працівників усіх загонів (40+ осіб).

Ключові досягнення
• Постановка та створення понад 100 номерів на професійній сцені з професійним музичним обладнанням та відеомейкінгом.
• Взаємодія та запрошення на сцену таких артистів як Monatik, Світлана Тарабарова, Анна Трінчер.
• Написання та понад 100 різних номерів, сюжетних ліній та розв'язок залежно від тематики та поставлених завдань.
• Розвиток креативного мислення та незвичайної подачі стандартних тем.
• Створення більше 50 нарізок музичних інтро та їх масова постановка на певну кількість людей.
• Любов дітей.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: