Резюме від 18 лютого 2024 Файл

Вікторія

Продавець, адміністратор готелю

Вік:
42 роки
Місто:
Рівне

Контактна інформація

Шукач вказав телефон .

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Резюме

Посада: Продавець-консультант. Адміністратор на ресепшн.
Змінний графік роботи, неповна зайнятість.
Черепніна Вікторія В’ячеславівна [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)), 41 рік, місто Рівне, [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Освіта: Відкритий міжнародний університет розвитку людини «Україна», кваліфікація бакалавр з соціології.
Досвід роботи: Працювала, як приватний підприємець у сфері роздрібної торгівлі. П’ять років займалась продаванням спідньої білизни в торгових точках. Деякий час працювала продавцем жіночого одягу, часткова зайнятість. Також маю невеликий досвід адміністратора готелю, менеджера по розселенню гостей, які відпочивають в курортних зонах. Маю додатковий досвід у сфері маркетингу соціальної мережі Instagram, ведення сторінок, дизайн, освоєна програма canva. Останнє місце роботи: онлайн - продажі дитячого та жіночого одягу через торгові майданчики.
Знання ПК/впевнений користувач/, знання української мови/вільно/, англійської/середній рівень/, володію комунікативними навичками, організаційними здібностями, консультування й обслуговування покупців, маю мотивацію до навчання і розвитку в професії.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: