Резюме від 29 квітня 2023 Файл

Артем

Офіціант, адміністратор

Вік:
29 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Артем Скубій
м.Київ тел. [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Дата народження: 26.01.1995 [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

ПОЗИЦІЯ \ Офіціант, бармен, адміністратор. З досвідом роботи в ресторанах

з українською, грузинською, європейською кухнею. З можливістю розвитку
відповідальності.

Очікуваний рівень оплати праці: 19 000 -20 000 грн

Графік роботи: повний робочий день. 


ДОСВІД \ - Ресторан “Food & Forest” - Verholy Relax Park : з 2022 - по 2023. Кейтеринг та виїздні
банкети. Посада: офіціфнт. м. Полтава
- Ресторан “Хачапурі та вино” : з 2020 - по 2022. Посада: офіціант. м Київ
- Готель “Reikartz Галерея Полтава”, ресторан “Gallery”: з 2019 – 2020. Посада: старший офіціант.

м. Полтава

- Ресторан “Event”: з 2016 - по 2018. Посада: адміністрантор. м. Одеса

- Ресторанно-банкетний комплекс “Золото”: з 2014 – по 2018. Посада: офіціант-бармен. м. Одеса

Обов'язки: Приймання замовлень від клієнтів; Сервірування столів та доставка страв; Підготовка та
подача коктейлів; Обслуговування гостей на барі; Керування замовленнями та обліком запасів;
Розв'язання конфліктних ситуацій з клієнтами; Навчання нових працівників. Контроль якості
продуктів та запасів. Маю досвід здійснення закупівель продуктів.



- Ресторан «Хуторок»: з липня 2011 по 2014. Посада: офіціант . м. Атирау, країна Казахстан.

Обов'язки: Сервірування столу відповідно до встановлених стандартів. Контроль за чистотою та
комплектністю приладів, посуду та скатертинами та серветками. Підтримка чистоти в залі. Знання
меню та вивчення змін у меню, знання основних та сезонних страв та напоїв. Консультування гостей
ресторану про особливості страв та напоїв. Надання допомоги при складанні замовлення та
прийняття замовлення. У випадку виникнення будь-яких проблем чи запитань, що виникли у клієнта,
допомога у межах своєї компетенції. Контроль своєчасності приготування та товарного вигляду
страв перед подачею на стіл. Подання замовлених страв гостям. Надання рахунку гостям. Отримання
та контроль оплати за рахунками. Оформлення щоденної звітності, реєстрів наприкінці робочого дня.

ОСВІТА \ Основна освіта: середня спеціальна. Полтавський кооперативний технікум. (Виробник
харчової продукції).

Кухар-кондитер 5-4 розряди. Роки навчання: з 2011 по 2014 р.р.

Додаткова освіта: - курси ( Готельно-ресторанний бізнес 2013-2014 );

- курси ( Ресторанний сервіс 2011-2012 )

ПРОФЕСІЙНІ ЗНАННЯ \ Вміння працювати з касовою апаратурою та ПО, просунутий користувач ПК,
комп'ютерних програм Microsoft Word, маю досвід роботи в 1С. Програми R-Keeper, Барбос.


Навички та компетенції \ Вміння працювати з касовою апаратурою та ПО, вміння створювати
атмосферу гостинності, вміння працювати в команді, швидко приймати рішення в критичних
ситуаціях, висока відповідальність та уважність до деталей, вміння спілкуватися з різними типами
людей;


ОСОБИСТІ ЯКОСТІ \ В мене емпатійне мислення, із задоволенням дізнаюся щось нове та вчуся,
люблю біля себе затишок і комфорт, стресостійкий. Приємна акуратна зовнішність,
дисциплінованість, комунікабельність, точність та пунктуальність, активність, чесність, уважне
ставлення до гостей, доброзичливість, вміння працювати в команді.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: