Резюме від 14 травня 2024 PRO

Maksym

IT-спеціаліст

Вік:
19 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Системний адміністратор

з 05.2023 по нині (1 рік)
OXCompany, Київ (IT)

Протягом року, достатньо багато що вивчив та розвивав свої навички. Я займався підтримкою програмного забезпечення, IP- телефонією, SRM-системи, керував серверам, ( Windows Server ), також є досвід з MikroTik.

На разі, досі працюю в цій компанії, в пошуку через те що, в цій компанії немає карʼєрного росту.

Освіта

Київський електромеханічний коледж

Комп'ютерна інженерія, Киів
Середня спеціальна, з 2021 по 2024 (3 роки)

Навчаюсь останній 4 курс, далі збираюсь на заочне навчання в університет поступати

Знання і навички

Адаптивність C# Linux Java C++ Cisco Packet Tracer MS PowerPoint MS Excel MS Word Налаштування ПЗ Налаштування мережевого обладнання MS Visual Studio Комунікабельність Креативний грумінг Ініціативність Робота в команді

Знання мов

  • Англійська — середній
  • Українська — вільно
  • Російська — просунутий

Додаткова інформація

В мене такого то, досвіду роботи немає, тому що, я студент, зараз я проходжу різновидні курси по IT, щоб набратися досвіду. Я вивчав мови програмування: Java, C++, C#. Проходив курси Cisco Packet Tracer. Легко володію програмами такі як: PowerPoint, Excel та інші стандартні програми Windows. Вмію діагностувати та виправляти несправності програмної частини ПК.

Моє хобі: Я займаюсь професійно волейболом, виступаю в збірній команді коледжу КЕМК. Спорт є важливою частиною мого життя у результаті займання волейболом я навчився працювати в команді та координувати свої дії з партнерами на майданчику, що може бути корисним у роботі з колегами та клієнтами. Я завжди прагну досягати максимального результату, дотримуючись строгого розкладу тренувань, що може свідчити про мою відповідальність та волю до досягнення цілей. Також, я з повагою ставлюся до здорового способу життя та віддаю перевагу активному відпочинку, такому як піші прогулянки, велосипедні прогулянки, спортзал, плавання, легка атлетика, завжди прагну встановлювати нові особисті рекорди. Це допомагає мені зберігати енергію та підтримувати позитивний настрій у роботі та продуктивності в роботі.

Моя унікальність полягає в тому, що я швидко навчаюсь, комунікабельний, креативний, ініціативний, спроможний працювати в команді та розв'язувати складні проблеми. Готовий докласти максимально зусиль, щоб стати хорошим фахівцем в IT сфері.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: