Резюме від 15 травня 2023 Файл

Віталій

Керуючий

Вік:
36 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Панченко Віталій

Дата нарождення:
03 березня 1988

Місто:
Київ

Освіта:
Повна вища

Телефон:
[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

E-mail:
[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Ключова інформація

(Оновлено 10 січня 2023)


Працював в роздрібній торгівлі близько 10 років. Маю досвід як менеджером магазину, продавцем—консультантом, так і комірником на складі. За цей період сформувались лідерські і управлінські навики, що підтверджується успішним розвитком кар’єрного менеджменту. Розвинув досвід по роботі з клієнтами, з підлеглим персоналом, з прийомом товару і його відвантаженням, з інвентаризацією товару, роботою на касі. Успішно був залучений до відкриття нових торгових точок.

Досвід роботи


«Автокрісла.сом»
Керуючий магазином
бер 2020 – вер 2021 (1 рік 6 міс)
Заступник керуючого магазином
гру 2019 – бер 2020 (4 міс)
Продавець консультант
тра 2018 – гру 2019 (1рік 7 міс)
В компанію прийшов на посаду продавця консультанта, і через 2 роки був назначений керуючим магазину. Досвід пройшов від роботи з клієнтами (консультація, підбір товару, доставки) до керування всіх процесів магазину (організація роботи і мотивація персоналу, замовлення і розстановка товару в залі, облік касових і товарних документів, вирішення спірних питань з клієнтами).

«Chicco»

Продавець консультант
лип 2017 – без 2018 (8 міс)
Успішно був прийнятий на посаду продавця-консультанта по роботі з клієнтами у сфері дитячих товарів. В обов’язки входило: консультація клієнтів, виявлення їх потреб і підбір відповідного асортименту, приймання та заповнення торгової площі товаром, переоцінкою товару то його переобліком.

«Babyzone»

Старший продавець
жов 2015 – чер 2017 (1 рік 9 міс)

В компанію прийшов на посаду продавця консультанта, і через 8 місяців зайняв посаду старшого продавця. В обов’язки входило: робота з клієнтами в залі, замовлення товару у постачальника, вирішення спірних питань з різних процесах магазину, робота на касі і документами товарообігу, переоблік і переоцінка товару, оформлення доставок клієнтам.

«Аdidas-Ukraine»
Адміністратор магазина
сер 2012 - тра 2015 (2 роки 10 міс)
Інспектор складу
гру 2010 - сер 2012 (1 год 9 мес)
Обов’язками на посаді інспектора складу були: робота з товаром на складі і в торговому залі, координація складського обліку і документо-товарного обігу, проведення інвентаризації товарно-матеріальних цінностей, прийом і відвантаження товару, підтримання товару в належній якості на складі та коректне розміщення на місцях зберігання.

Обов’язками на посаді адміністратора магазину були: керувати процесами магазину, управляти та мотивувати персонал, розміщення товару в залі відповідно до візуального мерчандайзингу, відслідковував правильність роботи касових апаратів та заповнення касових документів, відкриття і закриття зміни магазину, пошук, відбір і навчання нових співробітників.

Освіта


Київський національний університет внутрішніх справ (Україна, Київ)
Рік закінчення 2009
Спеціальність:
Експерт-криміналіст, правознавець

Володіння мовами


Англійський - базовый
Український - рідний

Додаткова інформація


Посвідчення водія:
Категорія «В»

Комп’ютерні навики

Word, Excel, PowerPoint, Internet, 1С

Особисті якості


Відповідальний, організований, комунікабельний, оперативний, швидко навчаюсь, цілеспрямований, здатний до саморозвитку.

Ціль


Ціль роботи – підвищення досвіду і рівня знань, а також розвиток стратегічного мислення для розвитку компанії і команди.

Для принесення максимальної користі компанії і перетворення відповідного свого досвіду, розгляну посаду запропонованій в даній сфері роботи для руху в подальшому по кар’єрних сходах.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати за містами