Резюме від 15 жовтня 2023 PRO

Емілія

Асистент лікаря, медична сестра

Зайнятість:
Неповна зайнятість.
Вік:
21 рік
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Репетитор з біологічної та біоорганічної хімії

з 01.2022 по 05.2023 (1 рік 4 місяці)
- (Освіта, наука)

Освіта

Національний медичний університет ім. О.О.Богомольця

Медичний 1, Київ
Незакінчена вища, з 2019 по 2025 (6 років)

Знання і навички

Підшкірні інʼєкції Забір крові Катетерізація Внутрішньом'язові ін'єкції Написання історії хвороби Виконання листа призначень Знання правил асептики та антисептики Здатність до навчання Організованість Адаптивність Відповідальність Базові знання з хірургії Старанність Порядність Внутрішньовенні ін'єкції Десмургія Доктор Елекс

Додаткова інформація

Студентка 4 курсу НМУ імені О.О. Богомольця. Старанна та наполеглива в роботі і в навчанні. Відповідальна, компанійська, вчасно виконує всі доручення.
Переможець науково-практичної конференції «Clinical
Annual Scientific Experience 2023» - 1 місце в секції Акушерстра та гінекології і Педіатрії та дитячих інфекційних хвороб. Призер науково-практичної конференції "Annual Young Medical Scientific Conference 2022" - 3 місце в секції Хірургія. Призер науково-практичної конференції "Квітнева наукова сесія 2023" - 3 місце в секції Хірургія, анестезіологія та акушерство.
Відмінно поєдную навчання в університеті, організацію роботи наукового гуртка акушерства та гінекології, репетитортво з хімії та буду поєднувати з роботою медичної сестри/асистента лікаря.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: