Резюме від 6 квітня 2024 PRO

Максим

Manual QA Engineer

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
19 років
Місто проживання:
Суми
Готовий працювати:
Дистанційно, Київ, Суми

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та LinkedIn.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Manual QA Engineer

з 02.2024 по нині (3 місяці)
Veido, Дистанційно (IT)

Manual QA Engineer

з 05.2023 по нині (1 рік)
Teampulse, Дистанційно (IT)

Під час роботи здебільшого з базою даних я зрозумів, що нам бракує злагодженого процесу тестування, ми використовували інтуїтивне тестування без документації, тому я почав вивчати теорію тестування, проходити курси, знайомитися з інструментами тестування та застосовувати все це на практиці. Зараз я беру участь у всьому процесі тестування мобільного додатку: пишу тестову документацію, тестую додаток відповідно до неї, заповнюю баг-репорти в Jira і продовжую вчитися тестуванню.

PostgreSQL Developer

з 03.2023 по нині (1 рік 2 місяці)
Teampulse, Вся Україна (IT)

Я пройшов стажування на своїй першій роботі і зміг отримати нову посаду. Зараз я працюю над створенням запитів, тригерів та функцій в PostgreSQL на сервісі supabase. Також збираю аналітику по користувачах і ще глибше займаюся тестуванням, освоївши базову теорію і методику тестування. Я отримую дуже важливий досвід, працюючи над цікавим проектом, який щодня масштабується та вдосконалюється

Освіта

СумДУ

Економічна кібернетика, «Інженерія програмного забезпечення», Суми
Незакінчена вища, з 2022 по 2026 (4 роки)

Знання і навички

Налаштування таргетованої реклами Facebook Ads Manager Facebook Pixel Побудова воронки продажу Маркетинг Конкурентний аналіз Аналіз Уміння аналізувати Створення креативів Написання рекламних текстів Ведення звітності

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Англійська — середній

Додаткова інформація

Пріоритетом для мене є потрапляння в компанію, яка займається розробкою ігор. Захоплююся іграми будь-яких платформ з дитинства та хочу працювати з тим, від чого отримую задоволення. В такій атмосфері я зможу розвиватися, з задоволенням навчатися та завжди бути в гарному настрої.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: