Резюме від 15 травня 2023 Файл

Світлана

Юрисконсульт

Місто:
Рівне

Контактна інформація

Шукач вказав телефон.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Шевчук Світлана Миколаївна

Дата народження:
25 березня 1971 року

Місце народження та проживання:
м. Рівне

Контактні дані:
тел.моб. [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
email: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Мета


Повна самореалізація, застосування набутих навичок, досвіду, здобутих в приватних компаніях, державній службі. Здобуття нових знань, знайомств з діловими людьми-професіоналами. Досягнення успіхів з користю для інших та організації, в якій працюю.

Ключова індивідуальна інформація


Маю бажання та вміння систематично підвищувати свою професійну кваліфікацію, вивчати законодавство і практику його застосування, індивідуальний підхід до справи.
Вміння зберігати таємниці, намагаюся повною мірою сприйняти нову справу, адаптуватися в різних умовах. Намагаюся знаходити правильний вихід із ситуації, вчуся "холодно" мислити у стресовій ситуації.

Обов'язковим у будь-якій ситуації для мене є принцип пріоритетності інтересів установи, в якій працюю.

Освіта


У 1993 році отримала першу повну вищу освіту у Рівненському державному педагогічному інституті за спеціальністю "педагогіка та методика початкового навчання з додатковою спеціальністю "музика", вчитель початкових класів та вчитель музики.

У 2002 році, перебуваючи на обліку у центрі зайнятості, на базі вищої освіти здобула спеціальність "правознавство, юрист" за освітнім рівнем "молодший спеціаліст" у Рівненському державному аграрному технікумі. Після цього за направленням ЦЗ була прийнята на роботу до Господарського суду Рівненської області.

У 2006 році (працюючи у Господарському суді Рівненської області) у Київському університеті права Національної академії наук України здобула вищу освіту за спеціальністю – правознавство, спеціалізація – цивільне та трудове право, юрист; освітній рівень – спеціаліст.

Курси, тренінги, сертифікати, відзнаки


У грудні 2007 року, займаючи посаду помічника судді Рівненського окружного адміністративного суду, підвищувала кваліфікацію в галузі права у Академія суддів України при Державній судовій адміністрації України; семінари із підвищення кваліфікації помічників суддів та консультантів місцевих адміністративних судів. 2009 рік – оголошена подяка згідно наказу голови Рівненського окружного адміністративного суду. 2009 рік – нагороджена почесною грамотою Рівненської обласної державної адміністрації.

З грудня 2016 року працювала на посаді головного спеціаліста із забезпечення зв’язків зі ЗМІ (прес-секретар) у Рівненському апеляційному господарському суді.
У 2018 році в зв’язку з реформуванням судової системи, ліквідацією Рівненського апеляційного господарського суду та утворенням Північно-західного апеляційного господарського суду була звільнена з ліквідованого державного органу та прийнята у новостворений.
У серпні 2018 року – оголошена подяка згідно наказу в.о.голови Рівненського апеляційного господарського суду.
За час роботи підвищувала рівень професійної підготовки, брала участь у семінарах, ін. заходах. Зокрема:

• УЧАСТЬ в Першому загальнонаціональному професійному форумі прес-секретарів судів, організованому Вищою радою правосуддя за спільної підтримки Програми Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) «Нове правосудді» та Українсько-канадського проекту Підтримки судової реформи.
• Курс (базовий, дистанційний) із цифрової грамотності (початковий рівень) для державних службовців (Цифрова освіта. Дія. Міністерства цифрової трансформації України.
• Курс «Взаємодія органів державної влади з громадськістю» Prometheus , (дистанційно).
• Курс «Думай інакше: Зламай перешкоди на шляху до навчання та відкрий свій прихований потенціал» – платформа Prometheus, (дистанційно).
• Курс «Конфлікт інтересів: треба знати!» Prometheus, (дистанційно).
• Курс «Діалог та медіація: Шлях до порозуміння» Prometheus, (дистанційно)
• Курс для прес-секретарів місцевих та апеляційних судів на тему: «Комунікації в судовій діяльності» – Національна школа суддів України, (дистанційно).
• Підготовка працівників апарату судів на семінарі для прес-секретарів місцевих та апеляційних судів на тему «Зв’язки з громадськістю в судах» – Національна школа суддів України, (дистанційно).
• підготовку працівників апаратів господарських судів на семінарі на тему «Зв’язки з громадськістю в судах» – Національна школа суддів України, (дистанційно).
• Підготовка працівників апаратів господарських судів на семінарі на тему «Психологічна адаптація працівників апарату суду до професійної діяльності» – Національна школа суддів України, (дистанційно).
• Підготовка працівників апаратів господарських судів на семінарі на тему «Культура мовлення у професійній діяльності» – Національна школа суддів України, (дистанційно).

Досвід роботи


Маю практичний досвід роботи у судових органах, з іншими державними установами а також безпосередньо на посаді прес-секретаря суду.

Трудова діяльність


• На даний час – Північно-західний апеляційний господарський суд (головний спеціаліст сектору по взаємодії зі ЗМІ);
• Рівненський апеляційний господарський суд (головний спеціаліст із забезпечення зв’язків зі ЗМІ (прес-секретар, прийнята за результатами конкурсу);
• Київський університет права НАН України (інспектор з кадрів відділу адміністративно-організаційно-кадрової роботи та діловодства на період тимчасової відсутності основного працівника);
• Рівненський окружний адміністративний суд (помічник судді) – 5 років;
• Господарський суд Рівненської області (оператор комп'ютерного набору) – 5 років;
• приватні компанії (секретар-референт, асистент директора);
• РВ Вища школа права (спеціаліст з комп'ютерного набору);
• СП "Райз-Інвест" (друкарка, секретар-диспетчер офісу, зав.канцелярією) – 3 роки;
• бібліотекар у СШ (після отримання першої вищої освіти-1 рік).

Особисті ділові якості


Активність, грамотність, бажання вчитися, комунікабельність, доброзичливість, чесність, відповідальність, вміння протистояти стресу, витривалість, налаштування на результат.
Готовність до ненормованого робочого дня/тижня та відряджень.

Додаткова інформація

Комп'ютерні навики: впевнений користувач ПК (офісний пакет WINDOWS (Word , Exel (створення таблиць, графіків, діаграм), робота с оргтехнікою, професійні юридичні системи "НАУ", "Ліга", "ІpLex".
Сімейний стан: заміжня, маю дорослу доньку.
Захоплення: подорожі, спів, кулінарія

02.01.2023

С.М.Шевчук

Схожі кандидати

Юрист, спеціаліст з публічних закупівель
Рівне

Юрисконсульт
Рівне, Дистанційно

Юрист
Рівне, Дистанційно

Юрист, юрисконсульт
20000 грн, Рівне

Юрист
Рівне, Тернопіль, Хмельницький

Юрист, адвокат
8000 грн, Рівне

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: