Резюме від 29 травня 2023 PRO

Антоніна

Головний технолог харчового виробництва

Вік:
36 років
Місто:
Черкаси

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Головний технолог власного виробництва

з 06.2016 по 05.2023 (6 років 11 місяців)
ТОВ «Делікат Ритейл», Черкаси (Харчова промисловість)

З 03.2021 – 05.2023 ТОВ «Делікат Ритейл» Черкаси (Роздрібна Торгівля)
-Організація, планування, контроль, облік, аналіз, оптимізація виробничих процесів мережі;
-Виконання робіт з технологічною документацією (проекти, специфікації, технологічні карти, інструкції і т.п.)
-Створення та запуск ручного та машинного виробництва заморожених напівфабрикатів;
-Моніторинг трендів та тенденцій, розробка асортименту ;
-Створення та оформлення калькуляційних та технологічних карт, аналіз та контроль собівартості;
-Створення, відпрацювання, та введення нових страв;
-Проведення внутрішнього аудиту якості продукції.



Завідувач Виробництвом
З 07.2016 – 03.2021. (4 роки 8 місяців) ТОВ «Делікат Ритейл»
Черкаси (Роздрібна Торгівля)
-Знання нормативної документації, технічна обізнаність;
-Організація роботи співробітників;
-Формування замовлення сировини на виробництво, робота з залишками;
-Навчання кухарів та супровід по приготуванню;
-Контроль за відвантаженням готової продукції та напівфабрикатів;
-Контроль за дотриманням санітарних норм на виробництві та в процесі приготування страв;
-Охорона праці на виробництві.

ФОП ПП Поліщук Т.О.
Шеф – кухар їдальні (по сумісництву завідувач)
З 12.2008 – 11.2016 (7 років 11 місяців)

-Організація та контроль співробіників;
-Замовлення та прийом сировини;
-Оформлення документації (забірні листи, акти виготовлення, списання сировини);
-Контроль за приготуванням страв згідно ТК та всіх санітарних норм;
-Ведення документації(журнали) на виробництві;
-Контроль за дотримання охорони праці.

Освіта

Полтавський Університет економіки і торгівлі

Інженер – технолог, спеціаліст, Черкаси
Вища, з 2008 по 2012 (4 роки)

-Технікум: молодший спеціаліст
Черкаський комерційний технікум
Спеціальність: технік – технолог
з 09. 2005 – 06.2008 рік;
-Університет: повна вища освіта
Полтавський Університет економіки і торгівлі
Спеціальність: Інженер – технолог, спеціаліст
З 09.2008 – 02.2012 рік.

Додаткова освіта та сертифікати

Навчальний центр « Сертифікат» « Розробка, впровадження та застосування постійно діючих процедур (НАССР)"

2022 рік

Знання і навички

- Розробка технологічної системи роботи кухні; - Підбір обладнання та розстановка за процесами; - Налагодження технологічних процесів; - Розробка та впровадження меню; - Знання та досвід у користування ПК

Знання мов

Українська — вільно

Додаткова інформація

Відповідальна, комунікабельна, вимоглива до себе та співробітників, здатна швидко навчатись, маю вміння працювати в команді.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: