Резюме від 18 травня 2023 Файл

Юрій

Инженер-конструктор (ISO)

Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Сабадаш Юрій Володимирович

Дата народження:
08 червня 1975 року

Регіон:
Київ

Возможность переезда:

Телефон(ы):
[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

E-mail:
[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Інженер конструктор
Інженер з якості, інженер з охорони праці

Досвід роботи

Заступник директора з виробництва
травень 2017 рік … по сьогоднішній день
ТОВ «Медгаз Системз» (вул. Алма-Атинська, 8)
Розробка та виготовлення систем лікувального газопостачання
1. Господарська діяльність товариства (вода, електрика, прибирання тощо).
2. В.о. інженера з охорони праці товариства (навчання персоналу, підготовка всієї документації, супровід виробництва);
Маю посвідчення 5 група з електробезпеки, загальна охорона праці і санітарія, пожежна безпека, посудини під тиском и т.д.
3. В.о. інженера з якості відповідно до міжнародного стандарту ISO 9001, ISO 13485:2019 (підготовка та розробка методології настанови та методик у відповідності до стандарту, проведення внутрішніх та підготовка до зовнішніх аудитів, супровід якості виробничої, проектної, конструкторської та господарської діяльності, отримання та подальший захист сертифікату якості, складання технічного файлу на виробничу продукцію);
4. В.о. конструктора : Розробка, проектування, технологічна документація на вироби та обладнання медичного призначення (система медичного газопостачання).

Головний інженер Глобал Фиш
окт. 2015 - по березень 2017 рік
ТОВ «Фрозен Фріо» (ул. Богатырская, 1Д) (http://[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація») http://global-fish-cs2046317.prom.ua/ )
Торговля оптовая / Дистрибуция / Импорт-экспорт / Холодильники
Всі валідаційні функції з інстанціями (ПАТ АК «Київенерго», ПАТ «Водоканал», ПАТ «Укрметротестстандарт», Еконагляд, Держгірпромнагляд, Держнагляд по охороні раці в енергетиці тощо). А также всю сопроводительную документацию и отчетность.
5 група по електробезпеки, Загальна охорона праці, Пожежна безпека, ГО і т.д.
Керував роботою холодильного комбінату (більше 10000 м2). Забезпечував безперервну і технологічно правильну експлуатацію та надійну роботу як холодильного (компресорного) обладнання, В / В обладнання так і торгового устаткування, навантажувачів, підйомних платформ, колісного парку підвищення його змінності, додержання в працездатному стані з потрібним рівнем точності.
- Керував діяльністю працівників свого відділу з метою організації найбільш ефективної роботи. (3 слюсаря-ремонтника, 2 електрика, а також два інженера холодильного обладнання та інженера з ОТ).
- Виконував обов'язки начальника ремонтної служби, головного енергетика, головного механіка, інженера по тендерній документації і над собою головного інженера.

Керівник ремонтно-експлуатаційного відділу

вер 2014 - черв 2015 (11 міс)
ООО «Метро Кеш & Кери» ТЦ-16 (Пр-т Московский, 26-В) (http://www.metro.ua)
Торговля оптова / Дистрибюція
Забезпечення безперервної і технологічно правильну експлуатацію та надійну роботу устаткування, підвищення його змінності, додержання в працездатному стані з потрібним рівнем точності.

Головний механік
Січня 2014 року - Вересня 2014 (9 міс)
ТОВ «НВФ« Робікон »
Промисловість і Виробництво
Виконував функції головного механіка верстатного парку (планово-попереджувальних ремонтів верстатів, документація), геодезиста і виконроба (контролював роботу при будівництві складу).

Курси, тренінги, сертифікати


1. Курси підвищення кваліфікації за програмою Європейського Союзу «Tacis MTP» * (Німеччина, Бельгія)
2. Курси підвищення кваліфікації інженера з якості ISO 13485:2016

Додаткова інформація


навички, вміння
1. Знання Windows, MS Office, Photoshop, AutoCAD, Компас 3D, ArchiCAD, CorelDraw (перераховані програми знаю на професійному рівні).
2. Робота з людьми.
3. Технічні переклади з англійської на російську, українську і назад (будівельна і машинобудівна техніка, будівельні технології ...), відсутність розмовної практики.
4. Орієнтуюсь в ринку станкового, будівельного, гірничо-шахтного устаткування (будівництво метрополітену); забезпечення технічної підтримки (подача пропозицій щодо поліпшення організації технічного обслуговування, по ремонту); взаємодія з сервісними та ремонтними службами.
5. Проектування різних конструкцій; управління технологічними будівельними процесами; орієнтуюся на ринку будівельних матеріалів; можу виконувати прорабские функції; виготовлення проекту-виконання робіт як на роботу будівельних механізмів і обладнання, так і на загальнобудівельні роботи; планово-попереджувальних ремонтів верстатів і устаткування, торгового, холодильного, вентиляційного, котельного.
6. Виконання прорабські функцій по загальнобудівельних робіт, геодезія і маркшейдерія (польові роботи (теодоліт, нівелір), камеральні роботи), досвід буропідривних робіт (Кашперівський гранітний кар'єр (с. Кашперівка, Тетіївського району, Київської області - пів року).

Освіта


1. Київський технікум транспортного будівництва. (майстер будівельник підземних споруд з правом виконання БВР)
2. Національний технічний університет України – Київський політехнічний інститут.
Гірничо-технічний факультет. (розробка і проектування підземних споруд (різноманітного призначення тунелі, метрополітен, шахтні споруди)).
3. Міжнародний університет фінансів (фінанси підприємства, фондовий ринок).

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: