Резюме від 11 квітня 2024

Марина

Сценарист, редактор, арт-директор, автор, сонграйтер (креатив)

Зайнятість:
Неповна зайнятість.
Вік:
33 роки
Місто проживання:
Київ
Готовий працювати:
Дистанційно

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація

Маю багаторічний досвід (2007-2021) роботи на великих та малих сценах актрисою, сценаристкою, режисером-постановником, автором, ведучою або солісткою, також співпрацювала з депутатами, зірками шоу-бізнесу та навчалась у заслужених працівників культури України.
Ще був досвід створення кампілятивних зображень на фотошопі для подарункових книжок (прінт наносився на шкіряні або металічні обкладинки, в оригіналі вони були маленькі) https://drive.google.com/drive/folders/1FEJam8dGkgr9DTxrZze2uwYD4zmSmeXf, пізніше афіші.
За спиною професіональні мудрощі в області культури державних, і не тільки, структур: педагог-організатор в залізно-дорожному ліцеї, актриса у приватних лялькових театрах, мережевий маркетинг (писала рекламні та мотивуючі пісні для тренінгів та семінарів), також в ВНД "Іскра" була у методистом, художнім керівником, йшла на підвищення та відмовилась від директорства. У розпорядженні мала 25 колективів (театральні, хореографічні, вокальні) де 6 із них зі званням «народний» в одному з яких я була солісткою фолькльорно-етнографічного гурту.
Нагороджена дипломами та грамотами (більше 100шт) за вокальні досягнення і в тому числі за авторські пісні та вірші (на даний час маю 17 пісень і понад 200 віршів, більшість із них написані під конкретну людину, подію чи сценарій). Також сама неодноразово була організатором, головою або членом жюрі на вокальних та фотоконкурсах. Вела сторінку новин у фб.
Зняла 2 кліпи (мій текст, музика, виконання та наполегливість в несприятливих тодішніх умовах). Зараз трохи смішно на це дивитись, та все одно я молодчинка. https://youtu.be/fBdk4FUuhYwhttps://youtu.be/AA5hG7rJH5c
Остання моя робота (2021-22) головним редактором, потім превью та автором ідей для написання життєвих історій на ютуб каналі (за необхідності дам посилання).
За все життя була заслужено звільнена один раз, в одному із театрів у 2012 році. Все інше - моя ініціатива по різним причинам.
Якщо в твоїй креативнобожевільновільній команді або у серці, є творчовинахідливокмітлива пропозиція, з нетерпінням чекаю знайомства, поки мої сили, ідеї і цікавість нового досвіду не покинули моє тіло, а в душі не згасло бажання поспівтворити.

Освіта

ХНУим. Котляревского (Харьков)
рік закінчення 2013
Театральне мистецтво. Актор. Актор театра ляльок

ХУК (Харьков)
рік закінчення 2007
Народна художня творчість. Режисер театралізованих свят та обрядів

Володіння мовами:
Болгарский - средний
Русский - свободно
Украинский - свободно

О себе
Имею 2 деток, сыну 10 лет и дочери 7. Приветствую чёрный юмор и самоиронию.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: