• PRO

Олександр

Керівник, 40 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
33 роки
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Керуючий магазину

з 06.2023 по нині (1 рік 3 місяці)
Novus, Київ (Роздрібна торгівля)

Керівництво діяльністю магазину та персоналом

Планування та організація роботи магазину

Контроль за виконанням планів продажів

Управління асортиментом та запасами товарів

Аналіз ринку та попиту покупців

Розвиток стратегій збільшення продажів та залучення клієнтів

Організація навчання та мотивації персоналу

Забезпечення високого рівня обслуговування клієнтів

Ведення документації та звітності магазину

Розв'язання адміністративних та господарських питань

Менеджер проектів Операційного офісу

з 07.2021 по 06.2023 (1 рік 11 місяців)
THRASH! ТРАШ!, Київ (Роздрібна торгівля)

Пошук шляхів оптимізації операційних процесів

Написання BV (бізнес бачення) для розробки функціоналу необхідного для оптимізації процесів

Контроль термінів виконання поставлених завдань команді

Розвиток існуючих проектів (доповнення новими механіками, оптимізація існуючих)

Комунікація з ІТ командами та бізнес ІТ аналітиками

Оцінка можливості функціонування запропонованого функціоналу чи механіки в мережі, надання експертного заключення.

Написання інструкцій до нового функціоналу та доповнення існуючих

Проведення навчань керівникам магазинів при введенні нового функціоналу

Операційна підтримка магазинів мережі

Контроль товарного обліку мережі

Керуючий магазином

з 07.2020 по 08.2021 (1 рік 1 місяць)
THRASH! ТРАШ!, Київ (Роздрібна торгівля)

Аналіз P&L (фінансовий звіт про прибутки та збитки ресторану за обліковий період), контроль витрат та усунення можливих проблем або недоліків в роботі, що призводять до збільшення витрат та зменшення прибутку

Робота з готівкою та банківськими документами згідно з касовою політикою;

Контроль та допомога працівникам у дотриманні процедур на всіх дільницях роботи;

Робота з документами (звіти, договори, рахунки, накладні);

Планування роботи своїх підлеглих, постановка для них цілей в роботі та особистому розвитку, розподіл обов'язків та завдань, контроль за виконанням обов'язків, досягнутих результатів;

Вирішення складних, проблемних питань, пов'язаних із скаргами відвідувачів;

Планування штату працівників, комплектація штату згідно плану прийому на роботу;

Підготовка, навчання та розвиток персоналу з метою подальшого кар’єрного росту;

Заступник керуючого в Сільпо на С.Бандери 34

з 06.2019 по 07.2020 (1 рік 1 місяць)
Сільпо, Київ (Роздрібна торгівля)

Планування та організація своєї роботи

Дотримання встановлених процедур і стандартів якості

Адаптація до нових умов роботи

Постійне навчання та розвиток професійних навичок

Здійснення контролю за якістю виконуваних робіт та процесів

Дотримання корпоративної культури та цінностей

Встановлення пріоритетів для ефективного виконання завдань

Впровадження нововведень для покращення процесів та результативності роботи

2-й помічник менеджера ресторану ПІІ МакДональдз OceanPlaza

з 03.2018 по 06.2019 (1 рік 3 місяці)
МакДональдз Юкрейн ЛТД, ПІІ, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Планування та організація своєї роботи

Дотримання встановлених процедур і стандартів якості

Здійснення контролю за якістю виконуваних робіт та процесів

Управління часом та вміння працювати з високою навантаженням

Впровадження нововведень для покращення процесів та результативності роботи

Начальник дільниці

з 04.2014 по 03.2018 (3 роки 11 місяців)
МакДональдз Юкрейн ЛТД, ПІІ, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Дотримання встановлених процедур і стандартів якості

Постійне навчання та розвиток професійних навичок

Управління часом та вміння працювати з високою навантаженням

Дотримання корпоративної культури та цінностей

Впровадження нововведень для покращення процесів та результативності роботи

Інструктор з навчання

з 05.2012 по 04.2014 (1 рік 11 місяців)
МакДональдз Юкрейн ЛТД, ПІІ, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Дотримання встановлених процедур і стандартів якості

Постійне навчання та розвиток професійних навичок

Управління часом та вміння працювати з високою навантаженням

Адаптація до нових умов роботи

Впровадження нововведень для покращення процесів та результативності роботи

Член бригади ресторану ПІІ МакДоналдз “Мінська”

з 12.2010 по 05.2012 (1 рік 5 місяців)
МакДональдз Юкрейн ЛТД, ПІІ, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Освіта

НПУ ім. М.Драгоманова

Гуманітарно - технічної освіти, Київ
Вища, з 2008 по 2013 (5 років)

Знання і навички

  • Управління проєктами
  • Уміння аналізувати
  • Доброзичливість
  • Управлінські навички
  • MS Excel
  • Уважність

Знання мов

Українська — вільно

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати