Резюме від 8 квітня 2024 PRO

Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/9669694

Голова правління, директор

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Місто:
Дніпро

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Голова правління,директор

з 04.2021 по нині (3 роки)
Машинобудування

Керівництво колективом з чисельністю 160 робітників,технологічне керівництво та виробниче планування,фінансове планування роботи підприємства.Успішні проекти по освоєнню ремонтів нових видів техніки.Рішення питань пов'язаних з податковою.Успішне виконання замовлень для Метінвест,ДТЕК,Бі Ті Солюшн,Інтерпайп,Укрзалізниця на рівні довготривалого партнерства.Являюсь на теперішній час головою комісії по прийманню Державного іспиту, захисту дипломів спеціалістів і магістрів ДІІТу,а також головою комісії по прийманню іспитів за спеціальностями машиніст тепловоза та помічник машиніста тепловоза у Дніпровському інституті підвищення кваліфікації

Директор з виробництва

з 01.2020 по 04.2021 (1 рік 3 місяці)
ПрАТ "Металургтрансремонт", Дніпро (Машинобудування)

Директор з виробництва ПРАТ Металургтрансремонт. Успішне керування процесом основного виробництва (ремонт та модернізація тягового рухомого складу залізниць). За цей час підвищів ефективність використання основних засобів виробництва, освоїв випуск нової продукції, сформував ефективну команду працівників, підняв заробітну плату виробничому персоналу.

Начальник цеху

з 09.2018 по 01.2020 (1 рік 4 місяці)
ПрАТ Металургтрансремонт, Дніпро (Машинобудування)

Провів виробничу реструктуризацію (об'єднання) виробничих цехів з метою покращення виробничого процесу - підвищення об'єму випуску продукції, зниження собівартості, підвищення якості, підвищення керованості виробництва.

Начальник механокомплектувального цеху

з 04.2018 по 09.2018 (5 місяців)
ПрАТ Металургтрансремонт, Дніпро (Машинобудування)

Провів реструктуризацію виробничих ділянок з метою оптимізації виробничих процесів. Зменшив використовувані виробничі площі з одночасним підвищенням якості та кількості продукції. Сформував ефективну команду виробничих фахівців. Застосував передовий досвід механообробки отриманий на попередніх місцях роботи.

Начальник виробничої дільниці з ремонту дизелів

з 10.2017 по 04.2018 (6 місяців)
ПрАТ Металургтрансремонт, Дніпро (Машинобудування)

Відновив втрачений виробничій процесс ділянки. Провів організаційні заходи з відновлення технологічної, виробничої та організаційної структури ділянки. Сформував нову команду фахівців.

Начальник цеха

з 11.2016 по 08.2017 (9 місяців)
ТОВ "Союзенергомаш", Дніпро (Енергетика)

Працював начальником цеху з виробництва трубопровідної арматури для підприємств теплоенергетичного,нафто-газовидобувного комплексів.Організовував виробництво та здачу замовнику вузлів для атомних електростанцій.В підпорядкуванні було 2 ділянки- це ливарний та механічний цех з кількістю робітників більше 100 чоловік.Із досягнень вважаю оптимізацію виробництва - підвищів об'єм випуску та якість продукції.

Начальник цеху

з 10.2016 по 11.2016 (1 місяць)
Дніпропетровський агрегатний завод, Дніпро (Машинобудування)

Освоїв технологію та виробничі підходи до виробництва продукції з високими вимогами до якості та термінів виробництва, а саме продукції для аерокосмічної галузі.

Майстер виробничої ділянки

з 10.2007 по 09.2016 (8 років 11 місяців)
ДЗРТ "Промтепловоз" ВАТ "Металургтрансремонт", Дніпро (Машинобудування)

З 2007 по 2010 рік працював майстром виробничої дільниці по ремонту гідропередач механокомплектувального цеху.З 2010 по 2012 рік переведений старшим майстром на тій же дільниці.З 2012 переведений начальником дільниці по ремонту дизелів . Організував випуск продукції з нуля: від підбору приміщення, відновлення приміщення, закладання фундаментів під обладнання, підбор обладнання, відновлення обладнання в паспортні характеристики, інсталяція та запуск обладнання, підбор персоналу, вибодовування управлінського, виробничого та технологічного процесу, отримання сертифікатів та випуск продукції зі здачею комісії замовника.

Бригадир

з 02.2007 по 10.2007 (8 місяців)
Локомотивне депо "Нижньодніпровськ-Вузол", Дніпро (Транспорт, логістика)

На першому робочому місці після закінчення вишу отримав досвід практичної роботи та керування колективом.

Освіта

ДІІТ

Механічний(локомотиви).Інтелектуальна власність, Дніпро
Вища, з 2001 по 2006 (5 років)

Закінчив у 2006 році Дніпропетровський національний університет залізничного транспорту імені академіка В.Лазаряна за спеціальністю "Рухомий склад та спеціальна техніка залізничного транспорту" та здобув кваліфікацію інженера-механіка.Також у 2006 році закінчив другу вищу освіту за спеціальністю "Інтелектуальна власність" та здобув кваліфікацію фахівця з інтелектуальної власності у тому ж університеті на вечірній формі навчання.

Знання і навички

наполегливість Уважність Висока працездатність Ініціативність

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — вільно
  • Англійська — середній

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати