Резюме від 29 травня 2023 Файл

Наталія

Інженер-конструктор

Місто:
Запоріжжя

Контактна інформація

Шукач вказав телефон.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Зиінухова Наталія Василівна

Мета: робота у перспективній, стабільній компанії з можливістю професійного та кар'єрного зростання у сфері будівництва.

Персональні дані:
Дата народження: 16 листопада 1972р.
Місце проживання: м. Запоріжжя.
Телефон: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»).
E-mail: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»).

Освіта вища:
1990р. – 1995р. Дніпропетровський державний університет залізничного транспорту імені академіка Лазаряна, спеціальність – промислове та цивільне будівництво.

Досвід роботи:
З серпня 1995р. по січень 1996р. – викладач в коледжі м. Єнергодара, з січня 1996р. по лютий 2014р. - інженер-проектувальник проектно-конструкторського відділу Запорізької АЄС (розробка креслень АР, АБ, КЗ, КМ, КЗ.В та розрахунки до них), з лютого 2014р. по квітень 2015р. - головний конструктор архітектурно-будівельного відділу в ООО «НИИ» УКРГИПРОСТАЛЬ», з квітня 2015р. по квітень 2016р. - керівник архітектурно-будівельного бюро в ООО НПП «Днепроэнергосталь», з квітня 2016р. по листопад 2018р. – провідний інженер в ТОВ «Співдружність Авіа Буд», з лютого 2019р. – провідний інженер у ТОВ «НДІ Укрекспертпроект».
Навички роботи з комп'ютером:
MS Office, AutoCAD, SCAD Offise, Foundation.

Особисті якості:
уважність, відповідальність, прагнення до професійного та інтелектуального зростання, вміння та бажання швидко навчатися та запам'ятовувати нову інформацію, комунікабельність, надійність, порядність, неконфліктність, сумлінне виконання поставлених завдань, стабільність психологічного стану та настрою.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: