Резюме від 27 березня 2024

Богдан

Фахівець з фінансів

Вік:
30 років
Місто:
Бориспіль

Контактна інформація

Шукач вказав телефон .

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Освіта

Прилуцький Фінансово Правовий коледж

Фінанси та кредит, Бориспіль
Незакінчена вища, з 2010 по 2013 (3 роки)

Базові знання 1С. Економіка підприємства. Інвестування та диверсифікація портфеля. Податки та все в цьому напрямі.

Це базова освіта

Знання і навички

Працьовитість Уміння аналізувати MS Excel Формування зведених таблиць Користувач 1С Пунктуальність Планування бюджету 1С:Підприємство Інвентаризація

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — вільно
  • Англійська — початковий
  • Польська — початковий

Додаткова інформація

Доброго дня! Досвіду з роботи по спеціальності не було. Хоч і були спроби. Чому? Тому що без досвіду не беруть на роботу, а щоб взяли на роботу потрібен досвід. Така життєва ірронія.

Є досвід роботи мерчендайзером, продавцем - консультантом будівельних матеріалів, комплектувальником, робота з TSD. Будівницвто: гипсокартон, електрика, малярні роботи (в межах ремонту власної квартири).

Про себе можу додати такі якості: працьовитий, цілеспрямований, наполеглевий, самоорганізаційний, коммунікабельй (хоча для інтроверта - це складно).

З недоліків: я вважаю свою надмірну відвертість недоліком. Не кожен може сприймати правду такою, якою вона є.

Також, маю хообі: це популярні комп. программи, такі як: 1С, Exel, Word, Fusion 360, Blender, PRO100, Photoshop. Не на все выстачає часу, але намагаюсь оволодіти потенціалом кожної з программ. В майбутньому хочу оволодіти 3D друком. До хоббі відношу ще трейдинг. Тема надто інформаційна та дорогенька. Сюди входять "турбо продажі", фьючерси, акціі, IPO, IDO, NFT. Та останнє - це електроніка. Все своє життя лагоджу собі все сам. Від смартфонів, МФУ, ПК до пральних машин, мікрохвильовок. Через це завжди ловив на собі здивовані погляди коли замінюєшь дисплей на смортфон колезі по роботі працюючи в логістиці чи змінюєш вдома блок водонагрівача в гозовому обладнанні працюючи мерчендайзером чи торговим представником.

Дуже хочу, щоб робота приносила задоволлення.

До роботодовця: зрозуміти можна кожну людину. Ви виконуєте такуж роботу и отринуєте заробітну плату за свою роботу. Хотіти чогось більшого завжди було нормальним в роботі по найму. Терплячість, довіра та відвертість - це все, что мені потрібно від керівника.

Дякую!

Схожі кандидати

Фінансовий менеджер, бухгалтер
Бориспіль

Фінансист
20000 грн, Бориспіль

Усі схожі кандидати

Кандидати у категоріях

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: