Резюме від 1 червня 2023 Файл

Максим

Головний інженер

Місто проживання:
Кам'янське
Готовий працювати:
Глобине

Контактна інформація

Шукач вказав телефон.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Файл містить ще 1 сторінку

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Яковлев Максим Олександрович
Зайнятість: Повна, офіційне працевлаштування
Графік роботи: 24/7, повний день, відрядження
Бажана зарплатня: договірна.
Телефон: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
e-mail: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Особиста інформація:
Громадянство: українець
Місце проживання: м. Кам'янське, Дніпропетровська обл., готовий до відряджень.
Освіта: вища
Дата народження: 25.09.1976 (46 років)
Сімейний стан: неодружений, є син (18 років)

Досвід роботи:
Період роботи: липень 1997 – січень 2018
Організація: ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «ЗАПОРІЖКОКС» (ТОВ "Метінвест Холдинг"), м. Запоріжжя.

Посада, посадові обов'язки та досягнення:
• Електромонтер з ремонту електроустаткування електротехнічної лабораторії
- Проведення випробувань засобів захисту в електроустановках;
- високовольтні випробування кабелів, шинних мостів та високовольтного обладнання;
- проведення вимірів: опору металозв'язку, опору розтікання, опору ізоляції та петлі фаза-нуль;
- ремонт налагодження та випробування засобів РЗА.
- повікра лічильників, трансформаторів струму та трансформаторів напруги.
- випробування електрообладнання на випробувальних стендах (автоматичні вимикачі, двигуни постійного та змінного струму тощо)
Керівництво бригадами з проведення ППР у діючих установках 6кВ та 150кВ. Виконання робіт з реконструкції та модернізації силових підстанцій, ЗРУ та ОРУ.

• Майстер з ремонту обладнання електроремонтної майстерні
- Керівництво підлеглим персоналом;
- забезпечення безаварійної та надійної роботи електроустаткування.
- організація та проведення технічного обслуговування та всіх видів ремонту електроустаткування відповідно до положень системи планово-попереджувального ремонту та вимог нормативно-технічних документів.
- розробка календарних графіків технічного обслуговування та контроль за своєчасністю їх виконання.
- забезпечення виконання робіт необхідними матеріалами, стежити за пристроями, приладами, інструментами, запасними частинами справним станом пристроїв, приладів, інструменту та забезпечувати їх безпечну експлуатацію.
- перевіряв якість виконуваних робіт з технічного обслуговування та ремонту електроустаткування, здійснювати заходи щодо скорочення часу простоїв електрообладнання, зниження трудомісткості та вартості ремонтних робіт,
підвищення якості робіт.
- Ведення експлуатаційно-технічної документації.
У період перебування на займаній посаді провів реконструкцію ремонтного обладнання: випалювальна піч, верстат по вирізці обмоток електродвигунів, моталка секцій всипних обмоток двигунів, шпуговочний верстат і піч для запікання лаків і компаундів, а також капітально відремонтовані свердлильний, свердлильний. Освоєно нові методи ремонтів електродвигунів від 55-110 кВт.
• Заступник начальника паросилової дільниці
- здійснював керівництво виробничо-господарською діяльністю дільниці.
- забезпечував виконання виробничих завдань, поставлених перед ділянкою, та випускати продукцію відповідно до встановлених планів.
- проводив роботу щодо запобігання шлюбу і стежить за дотриманням встановлених нормативів якості, що висуваються до продукції, що випускається.
- організовував поточне виробниче планування, облік, складання та своєчасне подання звітності про виробничу діяльність ділянки.
- забезпечував технічно правильну експлуатацію обладнання та інших основних засобів виконання графіків їх ремонту.
- координував роботу майстрів, робочих дільниць та інших підлеглих співробітників.
Паросилова ділянка (ПСД) була організована як окрема одиниця пароводопостачання підприємства. З 2001 по 2006 рік було виконано капітальне будівництво трьох котлів середнього тиску та пуск їх в експлуатацію з усім допоміжним обладнанням.
Будівництво хімводоочищення, котлоагрегатів, РВУ та налагодження процесу закритого водопостачання підприємства – це робота компетентних співробітників підприємства, до складу якої входив і я.
• Заступник начальника котлотурбінного цеху
У зв'язку з реструктуризацією ПСД енергоцеху – ухвалення рішення про будівництво генеруючих потужностей у структурі підприємства з'явився новий структурний підрозділ КТЦ. Заступником керівника був призначений з рядом обов'язків:
Як правило, дана посадова особа забезпечує технологічні процеси, безаварійну роботу обладнання. Вся технічна частина роботи підприємства знаходиться у зоні його відповідальності. Така специфіка зумовлює посадові обов'язки. Вони полягають у наступному:
- зобов'язаний забезпечувати функціонування устаткування, його своєчасну діагностику, виявлення поломок та його усунення. Періодичний ремонт устаткування також доручається заступника начальника цеху;
- повинен займатися питаннями, пов'язаними з постачанням сировини, перевіркою її якості та відповідності потребам виробництва;
- забезпечував термінове усунення аварій та позаштатних ситуацій;
- організація роботи колективу, контроль за дотриманням правил трудової дисципліни, припинення порушень, проведення первинних дій щодо фіксації порушень, допущених підлеглими працівниками;
- забезпечував суворе дотримання вимог ГОСТ чи ТУ під час виробництва продукції, виконувати функції первинного контролю над якістю готових виробів.
Необхідно розуміти, що заступник начальника цеху може виконувати різні обов'язки. Конкретна специфіка залежить від особливостей діяльності підприємства. Відповідно, змінюватимуться та доповнюватимуть обов'язки цієї особи. Їх можна заповнювати будь-яким технічно обґрунтованим змістом. Головне, щоб обов'язки перебували у рамках закону та не суперечили іншим локальним актам підприємства.
Під моїм контролем проводилося будівництво турбінної ділянки, з наступним пуском та введенням в експлуатацію. Паралельно проводилося будівництво компресорної установки із восьми компресорів Atlas Copco та старт нової ділянки.
Переможець у номінації «Молодий керівник року».
Заміщення начальника цеху.

• Начальник котлотурбінного цеху.
- Керував виробничо-господарською діяльністю цеху.
- забезпечував виконання виробничих завдань, ритмічний випуск продукції високої якості, ефективне використання основних та оборотних засобів.
- проводив роботу щодо вдосконалення організації виробництва, його технології, механізації та автоматизації виробничих процесів, попередження шлюбу та підвищення якості виробів, економії всіх видів ресурсів, впровадження прогресивних форм організації праці, атестації та раціоналізації робочих місць, використання резервів підвищення продуктивності праці та зниження витрат виробництва .
- організовував поточне виробниче планування, облік, складання та своєчасне подання звітності про виробничу діяльність цеху, роботу з впровадження нових форм господарювання, поліпшення нормування праці, правильного застосування форм і систем заробітної плати та матеріального стимулювання, узагальнення та поширення передових прийомів та методів праці, вивчення та впровадження передового вітчизняного та зарубіжного досвіду конструювання та технології виробництва аналогічної продукції, розвитку раціоналізації та винахідництва.
- забезпечує технічно правильну експлуатацію обладнання та інших основних засобів та виконання графіків їх ремонту, безпечні та здорові умови праці, а також своєчасне надання працюючим пільгам за умовами праці. Координує роботу майстрів та цехових служб.
- Здійснює добір кадрів робітників і службовців, їх розстановку та доцільне використання.
- контроль за дотриманням працівниками правил і норм охорони праці та техніки безпеки, виробничої та трудової дисципліни, правил внутрішнього трудового розпорядку.
Переможець номінації «Найкращий допоміжний цех року»
• Головний механік підприємства
- забезпечував безперебійну та технічно правильну експлуатацію та надійну роботу приладів та обладнання, підвищення її змінності, утримання у працездатному стані на необхідному рівні точності.
- організовував розробку планів оглядів, випробувань та профілактичних ремонтів обладнання відповідно до положень Єдиної системи планово-попереджувального ремонту, затверджує ці плани та контролює їх виконання, забезпечує технічну підготовку виробництва.
- погоджував плани з підрядними організаціями, що залучаються щодо проведення ремонтних робіт, своєчасно забезпечує їх необхідною технічною документацією, бере участь у складанні титульних списків на капітальний ремонт.
- організовував роботу з обліку наявності та руху обладнання, складання та оформлення технічної та звітної документації
- керував розробкою нормативних матеріалів з ремонту обладнання, витрат матеріалів на ремонтно-експлуатаційні потреби, складанням кошторисів на проведення ремонтів, оформленням заявок на придбання матеріалів та запасних частин, необхідних при експлуатації обладнання.
- організовував міжремонтне обслуговування, своєчасний та якісний ремонт та модернізацію обладнання, роботу з підвищення його надійності та довговічності, технічний нагляд за станом, утриманням, ремонтом будівель та споруд, забезпечує раціональне використання матеріалів на виконання ремонтних робіт.
- брав участь в експериментальних, налагоджувальних та інших роботах по впровадженню та освоєнню нової техніки, у випробуваннях обладнання, у прийманні нового обладнання, що вийшло з ремонту, реконструйованих будівель і споруд.
- вносив пропозиції щодо покращення умов роботи обладнання, окремих вузлів та деталей, розробляє та здійснює заходи щодо запобігання позаплановим зупинкам обладнання, продовженню термінів служби вузлів та деталей, міжремонтних періодів, поліпшенню безпеки обладнання, підвищенню надійності його в експлуатації, організує на підприємстві спеціалізований ремонт, централізоване виготовлення запасних частин, вузлів та змінного обладнання.
- брав участь у вивченні причин підвищеного зносу обладнання, його простоїв, розслідуванні аварій, розробці та впровадженні заходів щодо їх ліквідації та попередження.
- забезпечував контроль за якістю робіт з монтажу обладнання, раціональним витрачанням коштів на капітальний ремонт, правильністю зберігання обладнання на складах, своєчасністю перевірки та пред'явлення органам, які здійснюють державний технічний нагляд, підйомних механізмів та інших об'єктів, внесення змін до паспортів на обладнання.
- керував працівниками відділу та підрозділами, які здійснюють ремонтне обслуговування обладнання, будівель та споруд підприємства, організовує роботу щодо підвищення їх кваліфікації.
Оптимізував процеси при виконанні гарячого ремонту коксових батарей, за рахунок чого забезпечив виконання бізнес-плану підприємства обсягом 106% від річного.
Керівник проекту з впровадження операційної системи SAP ТОРО у напрямках: обладнання, технологічні карти (кошторисні норми та розцінки), надійність та договірна робота підрядника.
Заміщення директора з інжинірингу.

Період роботи: січень 2018 – жовтень 2020
Організація: ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «ДНІПРОВСЬКИЙ КОКСОХІМІЧНИЙ ЗАВОД» (ТОВ "Метінвест Холдинг"), м. Кам'янське.
Директор з інжинірингу
1. Управління роботою структури інжинірингу у складі організації МІХ:
- Формування організаційної структури інжинірингу у складі організації
- Керівництво інжиніринговою структурою організації з несенням всієї повноти відповідальності за наслідки прийнятих рішень
- Затвердження штатного розкладу структури інжинірингу
- Координація діяльності виробничих структур, що забезпечують життєвий цикл продукції підприємства
- Вибудовування виробничих взаємин між суміжними структурами підприємства та структурою інжинірингу
- Контроль результатів оптимізації технічних та технологічних процесів виготовлення продукції підприємства
- здійснення нагляду за виробничими майданчиками, зокрема експериментальними.
— Впровадження сучасних науково-технічних досягнень у галузі організації, методів та засобів праці, техніки, технології, програмного забезпечення
— внесення необхідних коригувань до етапів життєвого циклу продукції
- Здійснення консультацій з промислового інжинірингу
2. Формування стратегії інноваційного розвитку підприємства:
- Оцінка технічного рівня підприємства
- розробка пропозицій щодо модернізації виробництва з урахуванням вивчення ринку збуту та споживання
- Створення проектних груп з розробки нової продукції
- Проведення на основі вивчення ринку збуту/споживання реінжинірингу організації
- розробка тактичних та стратегічних бізнес-проектів розвитку підприємства
- Розширення технічного партнерства
- планування інжинірингової діяльності підприємства з урахуванням соціальних та ринкових пріоритетів
- впровадження прогресивних технологій та автоматизованих програмних продуктів для підвищення ефективності організації
Розробка програми продовження життєвого циклу підприємства на 20 років. Затвердження програми капітальних ремонтів та інвестицій на 5 років. Обґрунтування капіталу вкладень із урахуванням ринку збуту.
Збільшення залучення інвестиційних засобів для розвитку підприємства у 6 разів від базового періоду, за фактом освоєння минулого періоду.
Вихід на планові показники провадження у тримісячний період з моменту вступу на посаду за рахунок превентивних заходів.

Період роботи: жовтень 2020 – квітень 2021
Організація: ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «ПІВДЕНКОКС» м. Кам'янське.
Головний енергетик
Заміщення директора з інжинірингу. Розробка та затвердження програми ремонту та інвестицій на 2021.
Період роботи: квітень 2021 – травень 2023
Організація: ТОВ «АСКОМ СЕРВІС», м. Дніпро.
Головний інженер.
- Функціонал кризового менеджера за домовленістю з керівництвом компанії. Виявлення помилок регіональних керівників компанії на об'єктах проектування, будівництва, капітальних ремонтів, виробництва, енергетики та комунального господарства з подальшою розробкою плану заходів щодо усунення виявлених зауважень;
- прийняття рішень щодо закупівлі тмц/обладнання в період постановки та реалізації проектів, а також скорочення ресурсів компанії з найму та розподілу спецтехніки;
- узгодження кошторисно-договірної документації на всіх етапах реалізації проекту, затверджуючи технічні рішення, обґрунтовуючи вартість та якість застосовуваних тмц/обладнання/механізмів.

Освіта:
Навчальний заклад: Запорізький металургійний технікум
Рік закінчення: 1995
Факультет: електротехнічний
Спеціальність: монтаж та експлуатація електрообладнання
Форма навчання: очна.
Навчальний заклад: Запорізька державна інженерна академія
Рік закінчення: 2005
Факультет: прикладної математики та автоматизації
Спеціальність: автоматизація технологічних процесів
Форма навчання: дистанційна.
Навчальний заклад: Київський інститут економіки та фінансів
Рік закінчення: 2011
Факультет: менеджмент виробництва
Спеціальність: промисловий менеджмент та організація виробництва
Форма навчання: дистанційна.

Додаткова інформація:
Мови: вільно володію українською та російською мовами, англійську на базовому рівні.
Комп'ютерні навички: впевнений користувач MS Office (Exсel, Word, Outlook) та ПП SAP ERP, робота з Інтернетом та електронною поштою (Outlook, Express), володіння оргтехнікою. Програмний комплекс для проектування (компас). На базовому рівні знання розрахункових комплексів (АВК-5, ЛІРА, SCAD).
Особисті якості: відкритість та комунікабельність, працьовитість та здатність працювати в команді, самовіддача та впевненість у собі. Вміння розставляти пріоритети та об'єднувати колектив навколо поставлених завдань.
Володію власним авто (повнорозмірний кросовер бізнес-класу 2013), але особисто не керую (немає прав).

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: