Резюме від 24 квітня 2024

Аміна

Web-дизайнер

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
20 років
Місто проживання:
Одеса
Готовий працювати:
Дистанційно, Одеса

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Освіта

Одеська юридична академія

Кібербезбеки та інформаційних технологій, IT менеджмент та маркетинг, Одеса
Незакінчена вища, з 2021 по 2025 (4 роки)

Додаткова освіта та сертифікати

Курс веб-дизайну

8 місяців, 2021 рік

Курс C++

6 місяців, 2021 рік

Курс HTML

6 місяців, 2021 рак

Знання і навички

Ведення KeyCRM Користувач ПК MS Office Adobe Photoshop Adobe Illustrator Figma Adobe Adobe XD Microsoft office, усі програми Користувач google-програм Користувач програм Microsoft office Користувач figma Користувач програм Microsoft Canva Wix Самомотивація Креативність Самостійність Уважність Уважність до деталей Лендинг Дизайн SMM Комунікабельність Здатність до навчання Ведення CRM AmoCRM Цілеспрямованість Робота із запереченнями KeyCRM Розробка дизайну банерів Творчий підхід Дизайн пакування Розробка дизайну логотипів Розробка фірмового стилю Корекція кольору HTML CSS Trello Уміння аналізувати Створення Reels Пунктуальність

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — вільно
  • Англійська — середній

Додаткова інформація

Студентка, яка навчається на спеціальності "IT-менеджмент та маркетинг", з фокусом на постійному розвитку у сфері інтернет-маркетингу, SMM, та менеджменту. Траєкторія вивчення: графічний, веб дизайн та реклама.
Зазначені характеристики, такі як комунікабельність, вміння легко знаходити спільну мову з клієнтами, та аналіз їхніх потреб, а також високий рівень відповідальності, організаційної дисципліни, та стресостійкість, творчість та креативність, тяга до дизайну, відчуття смаку є ключовими навичками, які переношую на веб-дизайн. Вмію малювати нескладні малюнки у Адоб Ілюстратор, вільно володію Фотошоп, Фігма.
Мої технічні здібності включають роботу з Adobe (фотошоп, ілюстратор), всіма програмами Google, Canva, Figma, Microsoft (всі), WIX, а також відео- та фото-редакторами. Окрім того, знаю AmoCRM та KeyCRM.
Завжди готова до навчання та самовдосконалення. Мої навички та творчий підхід роблять мене ідеальним кандидатом на посаду веб-дизайнера.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Web designer
Київ, Харків, Дистанційно

Веб-дизайнер
20000 грн, Дніпро, Дистанційно

Web, UI/UX-, Graphic Designer
Дніпро, Дистанційно

UI/UX Designer
Одеса, Дніпро , ще 4 міста

UI/UX designer
19500 грн, Тернопіль, Дистанційно

UI-дизайнер
Дистанційно

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: