Резюме від 4 червня 2023 PRO

Валерій

Юрист, викладач права, помічник керівника

Вік:
47 років
Місто:
Вінниця

Контактна інформація

Шукач вказав ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Помічник директора

з 09.2019 по 03.2022 (2 роки 6 місяців)
Енергодарський інститут державного та муніципального управління імені Р.Г. Хеноха "Класичного приватного університету", Енергодар (Освіта, наука)

Нагороджений подякою за сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий внесок у справу виховання підростаючого покоління від Департаменту освіти і науки Запорізької обласної державної адміністрації.

Освіта

Класичний приватний університет

Юридичний, Запоріжжя
Вища, з 2004 по 2005 (1 рік)

З 1993 по 1996 роки навчався в Енергодарському технічному коледжі (м. Енергодар, Запорізька область) за спеціальністю правознавство (присвоєно кваліфікацію молодший спеціаліст-юрист), з 1996 по 1998 роки продовжив навчання у Запорізькому інституті державного та муніципального управління за спеціальністю правознавство (присвоєно кваліфікацію спеціаліст-юрист), з 2004 по 2005 роки навчався в магістратурі Гуманітарного університету "Запорізького інституту державного та муніципального управління" за напрямом підготовки правознавство, м. Запоріжжя, (присвоєно кваліфікацію магістра права, професійні права - викладацька діяльність у закладах освіти)

Знання і навички

Багатозадачність

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Португальська — початковий

Додаткова інформація

До 2004 року – робота юристом у приватних організаціях.
З 2004 року працював у сфері освіти, а саме - в Енергодарському інституті державного та муніципального управління імені Р. Г. Хеноха "Класичного приватного університету" (м.Енергодар, Запорізька область) на посадах:
-старшого викладача кафедри правознавства;
-заступника завідувача кафедри правознавства;
-заступника декана факультету економіки та права;
-помічника директора з профорієнтаційної роботи;
-помічника директора інституту.
За період роботи в інституті маю:
- почесну грамоту за сумлінну працю та плідний труд від керівництва ЕІДМУ “КПУ”;
-почесну грамоту за сумлінну працю та зразкове виконання службових обов’язків від виконавчого комітету Енергодарської міської ради;
-почесну грамоту за сумлінне виконання посадових обов’язків та високий професіоналізм від керівництва Класичного приватного університету (м. Запоріжжя);
-подяку за сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий внесок у справу виховання підростаючого покоління від Департаменту освіти і науки Запорізької обласної державної адміністрації.
Виконував обов’язки куратора академічних груп в ЕІДМУ “КПУ”.
З метою самовдосконалення та підвищення майстерності, зареєстрований на порталі Національної освітньої платформи “Всеосвіта” та є сертифікованим партнером, що підтверджується сертифікатом IP141160 від 08.02.2021 р. Маю подяки, грамоти, почесні грамоти щодо проходження курсів та вебінарів, а також свідоцтва про розміщення навчальних матеріалів на порталі “Всеосвіта” (загалом більше 100).

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: