Резюме від 27 квітня 2024 Файл

Rita

Protection officer

Вік:
40 років
Місто:
Дніпро

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

ПЕРЕЯСЛОВА РИТА

Work experience:
Фахівець проектів із захисту та роботі з громадами INTERSOS (Україна, Схід): 10.2022 - по теперішній час - Управління та нагляд за командою з питань захисту: соціальні працівники, монітори захисту, юристи, аутріч-фасилітатори. - Щотижнева та щомісячна звітність; - Співпраця з усіма відділами, включаючи логістику, фінанси, відділ безпеки; - Участь у технічних робочих групах, пов'язаних з діяльністю у сфері захисту на сході України; - Підготовка робочого плану з бюджетними статтями: діяльність із захисту, розбудова потенціалу, закупівлі для діяльності із захисту; - Організація та проведення ділових зустрічей із зацікавленими сторонами (місцеві органи влади, що мають відношення до діяльності у сфері захисту на півдні України).
Виконання обов'язків Protection Activity Manager з 1 березня 2024 року (тимчасова посада): - Ведення щомісячної звітності; - Організація та проведення тренінгів для персоналу, місцевих органів влади та партнерських організацій; - Підготовка PR-матеріалів для закупівлі товарів ПНД; - Взаємодія з місцевими партнерами; - Організація та проведення онлайн та офлайн бізнес-зустрічей з партнерами; -Організація та проведення вступних тренінгів для партнерів у співпраці із залученими департаментами.

Головний спеціаліст Сєвєродонецький місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги, Вся Україна (Правознавство) з 09.2016 по 11.2022 (6 років 2 місяці) --Надання первинної та вторинної правової допомоги громадянам; - Підготовка документів до суду; - Підготовка запитів для складання документів до суду; - Підготовка звітів; - Знання цивільного та адміністративного законодавства; - Робота з довідково-інформаційною платформою правових консультацій WikiLegalAid; - Підтримка проекту "Волонтер БПД"; - Ведення справ клієнтів з питань надання вторинної правової допомоги; - Взаємодія з іншими партнерськими організаціями.
Вчитель правознавства та історії Золотівської багатопрофільнщї гімназії, Попасна (Освіта, наука) - викладання правознавства, історії України, всесвітньої історії у 9-10 класах. з 08.2015 по 08.2016 (1 рік ) - Підготовка учнів до випускних іспитів; - Робота зі шкільною звітною документацією; - Складання робочих програм та тематичного планування; - Підготовка учасників до шкільних олімпіад та наукових конференцій.
Помічник судді Первомайського міського суду, м. Первомайськ (Правознавство ) з 01.2004 по 03. 2015 (11 років 2 місяці ) -Підбір законодавчих актів та матеріалів судової практики, необхідних для розгляду конкретної судової справи; -Участь у попередній підготовці судових справ до розгляду; -За дорученням судді складання запитів, листів та інших матеріалів, пов'язаних з розглядом конкретної справи, підготовка проектів судових рішень та інших процесуальних документів, ухвалених суддею або під головуванням судді, а також виконавчих документів; -Виготовлення копій судових рішень для надсилання сторонам у справі та іншим особам, які беруть участь у справі; - Внесення достовірних даних (інформації) до автоматизованої системи документообігу суду; - Координація роботи секретаря судового засідання та надання йому методичної та практичної допомоги, у тому числі забезпечення фіксування судового процесу технічними засобами.
Сертифікати та тренінги: 1. PSEA та захист дітей, проведений INTERSOS у 2022 та 2023 роках офлайн. 2. Попередження та реагування на ГЗН, проведений INTERSOS у 2022 та 2023 роках офлайн. 3. Тренінг Товариства Червоного Хреста України з першої допомоги 2023 р. 4.Тренінг з надання першої психологічної допомоги (МОМ) 2023 р. 5. Тренінг з GBV 2024 р. 6. Тренінг щодо інклюзії осіб з інвалідністю (Handicap International) 2024 р. 7. На Українській гуманітарній платформі пройшла навчальні курси "Гуманітарна етика та принципи на практиці", "Координаційні служби та необхідність моніторингу", "Підтримка переміщеного населення в умовах надзвичайних ситуацій", "Гуманітарне реагування в Україні", Гуманітарне реагування в Україні: Використання мінімальних стандартів на практиці 2023. 8. Тренінги за кейс-менеджменту, проведений Intersos 2022-2024 рр. 9. Брала участь у конкурсі історій про кращі спільні проекти (практики співпраці) організацій громадянського суспільства та влади, організованому Ініціативою секторальної підтримки громадянського суспільства України в рамках інформаційної кампанії 2021р. 10. Отримала сертифікат про проходження курсу з медіації 2019р. 11. В рамках проекту "Адвокація, захист та правова допомога ВПО", що реалізується БФ "Право на захист" за підтримки Агентства ООН у справах біженців, взяла участь у тренінгу "Практичні аспекти забезпечення соціальних прав внутрішньо переміщених осіб" 2018р.

Кандидати у категорії

Кандидати за містами