Резюме від 27 квітня 2024

Геннадий

Менеджер з постачання

Вік:
44 роки
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Менеджер з постачання

з 05.2019 по 05.2023 (4 роки)
ТОВ "Статус Буд" (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Знання і навички

Наполегливість

Додаткова інформація

Шкалаберда Генадій Васильович
Менеджер отдела снабжения, 30 000 грн
Повна зайнятість.
Вік:44 роки
Місто:Київ
Контактна інформація
Адреса:Харківське шоссе, м Харьківська
Телефон:[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Ел. пошта:[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Одружений

БАЖАНА ПОСАДА
Спеціаліст відділу постачання.
Керівник відділу постачання
Спеціаліст у сфері постачання у будівництві із загальним стажем за цим напрямом понад 18 років.
Ключові навички: швидкий та ефективний пошук постачальників на групу товарів виробничо-технічного призначення, регулювання закупівельних цін на користь компанії, підтримка та розвиток ділових взаємин з постачальниками (асортимент, ціна, якість, аналіз цін ринку будівельних матеріалів, послуг робота з договірною документацією, обробка замовлень, з будмайданчику, контроль своєчасних поставок на будмайданчику, контроль оплат підготовка необхідної документації
ПРОФЕСІЙНИЙ ДОСВІД
01.04.2002р. ЧСКП «Каскад» прийнято посаду менеджера. Закупівля матеріалів виробництва. Контроль виробництва та видачі матеріалів.
26.03.2012р. ТОВ «Еверествисотбуд» прийнято на посаду начальника відділу матеріально-технічного забезпечення. Будівництво багатоповерхових будинків.
10.10.2012р. ТОВ «Укркарго» прийнято на посаду начальника відділу матеріально-технічного забезпечення. Будівництво багатоповерхових будинків.
10.03.2014 ТОВ «ВіАвто» прийнято на посаду начальника відділу матеріально-технічного забезпечення. Будівництво багатоповерхових будинків.
20.08.17 ТОВ "Астріс" прийнято на посаду начальника відділу матеріально-технічного забезпечення. Будівництво багатоповерхових будинків.
15.05.19 по 01.05.2023 ТОВ "Статус Буд" прийнято на посаду начальника відділу матеріально-технічного забезпечення. Будівництво багатоповерхових будинків.

РОБОТА З КОМП'ЮТЕРОМ
ПК Просунутий користувач. Знання 1С, Word, MS Office, Інтернет, електронна пошта.
ІНОЗЕМНІ МОВИ
Англійська. Базовий рівень.
ОСОБИСТІ ЯКОСТІ
Вмію вести ділові переговори, пояснювати та відстоювати свою позицію. Працюю з великими обсягами інформації, стійкий до стресів. Вмію ставити і досягати поставленої мети. Характеризуюсь як відповідальна, сумлінна, надійна, комунікабельна людина. Маю організаторські здібності, здатний до швидкої перекваліфікації, завжди намагаюся рости як фахівець, вмію аналітично та творчо мислити.

Маю автомобыль, права категорії В,С

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: