Резюме від 20 лютого 2024

Инна

Інженер-лаборант

Вік:
54 роки
Місто:
Хмельницький

Контактна інформація

Шукач вказав телефон .

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Інженер лаборант

з 09.2014 по 02.2022 (7 років 5 місяців)
ТОВ"Слов'янська сіль", Слов'янськ (Харчова промисловість)

Контроль вхідної сировини,виробництва та готової продукції згідно ДСТУ.Контроль пакування,маркування та відвантаження готової продукції.Зв'язок з клієнтами- покупцями,реагування на побажання та зауваження покупців.Організація роботи лабораторії та її функціонування.Вміння користуватися хімічними реактивами.Контроль правильності виконання хімічних аналізів лаборантами.Контроль правильності проведення необхідних розрахунків за виконаними аналізами.Аналіз результатів випробовувань їх систематизація.Приготування основних та титрованих розчинів реактивів для вимірювань.Роботи на електровимірювальних приладах.Надання дозволу на випуск і реалізацію готової продукції на підставі аналізу її статусу.Ведення документації та журналів згідно ДСТУ.Виконання аналізів для внесення в сертифікат якості.Мої досягнення:прийнята лаборантом,потім переведена на посаду інженера лаборанта.

Лаборант

з 06.2003 по 10.2013 (10 років 4 місяці)
ТОВ"Слов'янський комбікормовий завод", Слов'янськ (Сільське господарство, агробізнес)

Контроль якості зерна,що йде на переробку, вологість,засміченість,кількість клейковини та її якість.Виконання аналізів на вміст протеїну в шроті та жмиху які поступають на виробництво.Контроль готової продукції-комбікормів на вміст протеїну,солі,кіслотності,клітковини.Підготовка зразків для випробовування,приготування робочих та титрованих розчинів для виконання аналізів,ведення обліку виконаних аналізі згідно НД.

Лаборант мікробіолог,інженер хімік

з 04.1991 по 06.1996 (5 років 2 місяці)
Запорізький молочний завод, Запоріжжя (Харчова промисловість)

Мікробіологічний та технохімічний контроль виробництва молочної продукції.Підвищення на посаду інженера хіміка,заввідділом хімічного відділу лабораторії.

Освіта

Українська інженерно- педагогічна академія

Основні процеси хімічних виробництв, Харків
Вища, з 1993 по 1999 (6 років)

Інженер-хімік

Харківський технікум молочної промисловості

Технологія молока та молочних продуктів, Харків
Середня спеціальна, з 1988 по 1991 (3 роки)

Технік- технолог

Знання і навички

Робота з лабораторним обладнанням Робота в команді Продуктивність Контроль якості продукції Дисциплінованість Знання стандартів ДСТУ Здатність до навчання Неконфліктність Сумлінність Зосередженість

Додаткова інформація

Аналітичний склад розуму,легко навчаюсь,організаторські якості,комунікабельність,відповідальність.

Інші резюме цього кандидата

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: