Сайт пошуку роботи №1 в Україні
- Файл
Марина
Кухар, адміністратор
- Вік:
- 32 роки
- Місто:
- Дніпро
Контактна інформація
Шукач вказав телефон.
Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.
Отримати контакти цього кандидата можна на сторінці https://www.work.ua/resumes/9717059/
Завантажений файл
Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.
Перепелиця Марина Олександрівна
(31 рік)
Посада : Кухар (кухар холодного цеху/піцайоло/бариста),адміністратор
Досвід роботи :
Мережа пекарень-кав'ярень "Франс.уа"
Посада : бариста ,пекар ,адміністратор
Основні функціональні обов'язки :
- Чітке дотримання санітарних норм та технологій приготування напоїв
- Налаштування кавового обладнання
- Привітне та доброзичливе обслуговування гостей
- Проведення касових операцій
• Проведення
•
Мережа піцерій "Celentano"
Посада : піцайоло, кухар холодного цеху,бариста ,касир-адміністратор
Функціональні обов'язки :
- Приготування страв відповідно до стандартів мережі
- Дотримання чистоти на робочому місці
- Заміс, формування та випічка тіста
- Мінімізація відходів
- Правильне зберігання продуктів та перевірка їх термінів споживання
- зберігання приладів та обладнання у належному технічному стані.
Ресторан "Мафія"
Посада : піцайоло
Освіта :
(2009-2014р)Дніпропетровський регіональний інститут державного управління при президентові України
Спеціальність :
менеджмент організацій (бакалавр)
Особисті якості :
Охайність, відповідальність, амбітність, енергійність, витривалість.
(31 рік)
Посада : Кухар (кухар холодного цеху/піцайоло/бариста),адміністратор
Досвід роботи :
Мережа пекарень-кав'ярень "Франс.уа"
Посада : бариста ,пекар ,адміністратор
Основні функціональні обов'язки :
- Чітке дотримання санітарних норм та технологій приготування напоїв
- Налаштування кавового обладнання
- Привітне та доброзичливе обслуговування гостей
- Проведення касових операцій
• Проведення
•
Мережа піцерій "Celentano"
Посада : піцайоло, кухар холодного цеху,бариста ,касир-адміністратор
Функціональні обов'язки :
- Приготування страв відповідно до стандартів мережі
- Дотримання чистоти на робочому місці
- Заміс, формування та випічка тіста
- Мінімізація відходів
- Правильне зберігання продуктів та перевірка їх термінів споживання
- зберігання приладів та обладнання у належному технічному стані.
Ресторан "Мафія"
Посада : піцайоло
Освіта :
(2009-2014р)Дніпропетровський регіональний інститут державного управління при президентові України
Спеціальність :
менеджмент організацій (бакалавр)
Особисті якості :
Охайність, відповідальність, амбітність, енергійність, витривалість.
Схожі кандидати
-
Кухар-універсал, кондитер, бариста, адміністратор
Дніпро -
Сушеф, адміністратор
40000 грн, Дніпро -
Бариста, администратор, продавец-консультант, официант, флорист, повар
Дніпро -
Офіціант, кухар, адміністратор, домробітниця
18000 грн, Дніпро