Резюме від 11 березня 2024 PRO

Анастасія

Junior C# developer

Вік:
19 років
Місто:
Харків

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Junior C# developer

з 02.2023 по 06.2023 (4 місяці)
Uvocorp (IT)

Освіта

Харківський Національний Університет Радіоелектроніки

Комп’ютерна інженерія та управління, Кібербезпека, Харків
Вища, з 2021 по 2025 (4 роки)

Відокремлений структурний підрозділ "Харківський комп'ютерно-технологічний фаховий коледж НТУ "ХПІ"

Харків
Середня, з 2019 по 2021 (2 роки)

Знання і навички

C++ C# Python MS Office Програмування Pascal Користувач ПК IntelliJ IDEA LibreOffice WebStorm Граматично правильне мовлення Графічні редактори Знання офісних програм Знання принципів ООП SQL STL Java Стресостійкість

Знання мов

  • Англійська — вище середнього
  • Українська — вільно

Додаткова інформація

Я Джуніор С# розробник. Маю навички в розробці програмного забезпечення на таких мовах, як С/С++, C#, Python, відносно нещодавно почала вивчати Java. Маю базові навички в HTML та CSS. Маю досвід розробки в таких середовищах, як Visual Studio 2022, Visual Studio Code, JetBrains IntelliJ IDEA, WebStorm, PyCharm, CLion. Працювала як на Windows так і на Linux. Маю базові навички в SQL, SQLiteStudio та MySQL Workbench. Маю досвід розробки GUI програм та декількох ігор на С#.
З лютого 2023 року до вересня 2024 року працювала в компанії UvoCorp. Там займалась виконанням завдань на таких мовах як С++, С# та Python. Мала там доволі високі показники, 50/55 балів.
З 2020 року до 2022 навчалась у Відокремленому структурному підрозділі "Харківський комп'ютерно-технологічний фаховий коледж НТУ "ХПІ" на інженерії програмного забезпечення.
З 2022 до 2025 року буду навчатись у Харківському Національному Університеті Радіоелектроніки на факультеті комп’ютерної інженерії та управління за спеціальність кібербезпека.
Вільно розмовляю українською, маю розмовний рівень польської. Активно займаюсь підвищенням рівня англійської мови, маю В1.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: