Резюме від 25 квітня 2024

Ігор

Водій керівника, 40 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
57 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Водій керівника

з 02.2002 по 11.2020 (18 років 9 місяців)
ООО «Енерготрансінвєст» (Сільське господарство, агробізнес)

Знання і навички

Відповідальність Водійські права кат. B Водійські права кат. C Міжнародні перевезення Пасажирські перевезення Знання доріг міста Знання будови автомобіля Контраварійне водіння Стресостійкість Екстремальне водіння Уважність

Знання мов

Російська — вільно

Додаткова інформація

Професійний водій із значним досвідом (за кермом з 18 років) та відмінною манерою водіння на різних автомобілях преміум класу, що обслуговував вищі посадові особи компанії. Пройшов підготовку з контраварійного водіння, маючи швидку та добру реакцію. Добре знаю Київ (місцевий мешканець), маю великий досвід в відрядженнях по Україні та за її межами. Не палю, прихильник спорту, у відмінній фізичній формі (надягаю шкарпетки стоячи))). Пройшов вакцинацію, є сертифікат. Маю закордонний паспорт. Дотримуюсь конфіденційності. Розумний, пунктуальний, відповідальний, ввічливий, володію грамотно російською мовою, можу спілкуватися українською мовою, охайний та чистоплотний, маю почуття гумору. Властиві всі загальнолюдські якості. Проживаю в центрі Києва. Рекомендації, характеристику та трудову книжку надам під час співбесіди.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: