Ксенія

Бар-менеджер, керуючий баром, шеф-бариста, 25 000 грн

Вид зайнятості:
неповна
Вік:
24 роки
Місто проживання:
Вінниця
Готовий працювати:
Буковель, Дніпро, Житомир, Кривий Ріг, Луцьк, Миколаїв, Полтава, Тернопіль, Умань, Хмельницький

Контактна інформація

Шукач вказав телефон .

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Бармен

з 11.2023 по нині (1 рік 9 місяців)
Полуночники, Вінниця (Готельно-ресторанний бізнес)

Бармен, Старший бармен

з 10.2022 по 11.2023 (1 рік 1 місяць)
Аудиторія 90, Вінниця (Готельно-ресторанний бізнес)

Працювала у цьому закладі спочатку на посаді Бармена. Готувала напої згідно з технологічними картами 9 місяців. Останні 4 місяці роботи в цьому закладі займала посаду Керуючої баром. Виконувала такі функції:
1. Створення концепції, проробки та оновлення коктейльної авторської карти.
2. Контроль залишків, заявки та прийом поставок.
3. Переобліки
4. Створення чек-листів бару
5. Створення посібних таблиць для працівників залу та бару
6. Організація винних дегустацій
7. Навчання та підбір працівників бару
8. Організація гест бартендінгу
9. Створення технологічних карт
10. Контроль чистоти робочого місця

Бариста

з 09.2021 по 02.2022 (5 місяців)
Кавʼярня Коко, Херсон (Готельно-ресторанний бізнес)

Шеф-бариста

з 05.2021 по 08.2021 (3 місяці)
Кавʼярня Stories Coffee Bar, Херсон (Готельно-ресторанний бізнес)

Приймала участь у відкритті кавʼярні
А саме виконувала такі функції:
1. Підбір та навчання працівників кавʼярні
2. Створення меню закладу
3. Підбір посуду та інвентарю у заклад
4. Організація робочих зон
5. Замовлення та прийом поставок
6. Контроль роботи закладу
7. Закриття касових змін
8. Контроль чистоти в закладі та на території
9. Робота з Poster (створення облікового аккаунту, створення технологічних карт, внесення поставок, повна підготовка до роботи закладу)

Бариста

з 02.2020 по 06.2021 (1 рік 4 місяці)
Вільний птах, Херсон (Готельно-ресторанний бізнес)

Офіціант

з 06.2018 по 10.2019 (1 рік 4 місяці)
Кафе Green House, Херсон (Готельно-ресторанний бізнес)

Знання і навички

  • Навчання персоналу
  • Відповідальність
  • Зосередженість
  • iiko
  • Poster
  • Лідерство
  • Управління командою
  • Інвентаризація
  • Комунікабельність
  • Приготування коктейлів
  • Приготування кавових напоїв
  • Контроль залишків
  • Знання міцної групи алкоголю
  • Міксологія

Додаткова інформація

Розглядаю лише консалтинг.
1. Набір та навчання персоналу.
2. Корегування/створення барної та коктейльної карти. Створення концепцїї меню.
3. Організація роботи бару.
4. Підбір обладнання та посуду.
5. Заявки та поставки.
6. Контроль роботи бару.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: