Ксенія
Бар-менеджер, керуючий баром, шеф-бариста, 25 000 грн
Контактна інформація
Шукач вказав телефон та Instagram.
Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.
Отримати контакти цього кандидата можна на сторінці https://www.work.ua/resumes/9769413/
Досвід роботи
Бармен
з 11.2023 по нині
(2 роки 2 місяці)
Полуночники, Вінниця (Готельно-ресторанний бізнес)
1. Контроль залишків, заявки та прийом поставок.
2. Переобліки.
3. Організація та проведення майстер-класів.
4. Навчальні лекції для персоналу.
Бармен, Старший бармен
з 10.2022 по 11.2023
(1 рік 2 місяці)
Аудиторія 90, Вінниця (Готельно-ресторанний бізнес)
Працювала у цьому закладі спочатку на посаді Бармена. Готувала напої згідно з технологічними картами 9 місяців. Останні 4 місяці роботи в цьому закладі займала посаду Керуючої баром. Виконувала такі функції:
1. Створення концепції, проробки та оновлення коктейльної авторської карти.
2. Контроль залишків, заявки та прийом поставок.
3. Переобліки
4. Створення чек-листів бару
5. Створення посібних таблиць для працівників залу та бару
6. Організація винних дегустацій
7. Навчання та підбір працівників бару
8. Організація гест бартендінгу
9. Створення технологічних карт
10. Контроль чистоти робочого місця
Бариста
з 09.2021 по 02.2022
(6 місяців)
Кавʼярня Коко, Херсон (Готельно-ресторанний бізнес)
Шеф-бариста
з 05.2021 по 08.2021
(4 місяці)
Кавʼярня Stories Coffee Bar, Херсон (Готельно-ресторанний бізнес)
Приймала участь у відкритті кавʼярні
А саме виконувала такі функції:
1. Підбір та навчання працівників кавʼярні
2. Створення меню закладу
3. Підбір посуду та інвентарю у заклад
4. Організація робочих зон
5. Замовлення та прийом поставок
6. Контроль роботи закладу
7. Закриття касових змін
8. Контроль чистоти в закладі та на території
9. Робота з Poster (створення облікового аккаунту, створення технологічних карт, внесення поставок, повна підготовка до роботи закладу)
Бариста
з 02.2020 по 06.2021
(1 рік 5 місяців)
Вільний птах, Херсон (Готельно-ресторанний бізнес)
Офіціант
з 06.2018 по 10.2019
(1 рік 5 місяців)
Кафе Green House, Херсон (Готельно-ресторанний бізнес)
Знання і навички
- Навчання персоналу
- Відповідальність
- Зосередженість
- iiko
- Poster
- Лідерство
- Управління командою
- Інвентаризація
- Комунікабельність
- Приготування коктейлів
- Приготування кавових напоїв
- Контроль залишків
- Знання міцної групи алкоголю
- Міксологія
Додаткова інформація
Розглядаю лише консалтинг.
1. Набір та навчання персоналу.
2. Корегування/створення барної та коктейльної карти. Створення концепцїї меню.
3. Організація роботи бару.
4. Підбір обладнання та посуду.
5. Заявки та поставки.
6. Контроль роботи бару.
Схожі кандидати
-
Head of Operations, Executive Director, керівник мережі ресторанів
Дніпро, Вінниця , ще 6 міст -
Ресторатор, операційний директор ресторану, шеф-кухар
Дніпро, Київ , ще 7 міст -
Заступник керівника з логістики
Київ, Хмельницький, Дистанційно -
Менеджер (ВЭД, управление, кризис, продаж), директор ресторана, бара
Дніпро -
Начальник виробництва
Житомир -
Управляючий філілу
Дніпро, Запоріжжя