Резюме від 29 червня 2023

Євгеній

Product-менеджер, 14 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
22 роки
Місто:
Черкаси

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Освіта

ЧДТУ

ФІТІС, Інженерія програмного забезпечення
Незакінчена вища, з 2021 по 2024 (3 роки)

ТБЕК

Інженерія програмного забезпечення, Тальне
Середня спеціальна, з 2017 по 2021 (4 роки)

Програмування широкого профіля, тобто - деякі знання про WEB програмування, логіка бекенда, створення та робота із базами даних, структура та принципи розробки програм, Pascal, Delphi, C, C#, SQL, HTML, CSS на початковому рівні.

Знання і навички

Стресостійкість Здатність до навчання Критичне мислення Любов до знань Швидко адаптуюсь

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — вільно
  • Англійська — середній

Додаткова інформація

Маю активну життєву позицію та наполеонівські плани, тому намагаюсь досягти максимуму, на який я спроможній на своїй майбутній роботі, інакше не бачу сенсу працювати.
Загалом мені не принципово, ким працювати, але, в першу чергу, я роглядаю роботу Product-менеджера, тому що вона дає навички продавати та працювати в діловому стилі з незнайомими людьми, що я бачу єдиним способом заробляти справжні гроші.
З приводу моїх якостей - я являюсь інтроверсивною персоною, тому у мене низький рівень звичайної комунікабельності, мені, зазвичай, це просто не потрібно, але я залишаюсь відкритої людиною, тому без проблем здатен вести діалоги на необхідні теми, відповідати на питання без зайвих незручностей. Швидко адаптуюсь до середовища, в якому знаходжусь, швидко навчаюсь із розумінням сприйнятої інформації.
Із речей, не пов'язаних напряму з роботою - цікавлюсь літературою, поезією, філософією, психологією, маю широкий кругозір та критичне мислення.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: