Резюме від 20 квітня 2024 Файл

Максим

Диктор

Вік:
42 роки
Місто:
Херсон

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Резюме. Хрущов Максим Сергійович

Доброго дня! Мене звати Максим, звертаюсь до Вас з приводу вакансії диктора. Все необхідне обладнання для якісного звуку в мене є. Постійний доступ до студії. Мікрофон - AT 4040, аудіоінтерфейс – Stesnberg CL2.
З 2000 року по 2011 працював на місцевих (Херсонських) радіостанціях від рекламного менеджера до директора продакшн студії. За цей час освоїв професії звукорежисера та диктора. З 2011 року заснував власну студію звукозапису «Flint-studio». Займався записом музикантів, радіо- та ТВ-роликів.
Диктором працюю більше 12 років. Озвучував рекламні ролики для радіо і ТВ, ігрові (постановчі), інформаційні та ін. А також з 2015 року до березня 2022 працював диктором з інформ-агенцією "Корупція-інфо" (новинні ютюб-канали). Володію українською та російською мовами. На жаль наша співпраця закінчилася через окупацію м. Херсон, в якому я мешкаю.
Тож, якщо ми можемо принести один одному користь, то буду радий це зробити!😉
Готовий зробити тестове завдання для ознайомлення з можливостями та тембром голосу.

Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: