• Файл

Максим

Бармен

Вік:
26 років
Місто:
Кропивницький

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

МАКСИМ БУТЕНКО
БАРМЕН & БАРМЕНЕДЖЕР

Можу створити найкращу барну карту у місті та працювати згідно
неї. Відчуваю у собі сили та бажання покращувати барну культуру
Кропивницького та збільшувати продажі з 10% до 30%.

Бажаний рівень заробітної плати: від 13 000 до 25 000 гривень,
залежно від обсягу роботи.

[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Досвід роботи Освіта й кваліфікація
Барменеджер у ресторані "Птаха", Центральноукраїнський національний
м. Кропивницький (від 03.2023) технічний університет (2022 – 2026)
складання меню та калькуляція У процесі здобуття ступеня бакалавра зі спеціальності
барна логістика та закупки «Автоматизація та комп'ютерно-інтегровані технології»
інвентаризація
приготування коктейлів, лимонадів тощо Тренінг щодо роботи сомельє (2018)
Підвищив рівень знань щодо алкоголю
Бар-менеджер у "Freeman",
м. Маріуполь (2000 – 2022) Регіональний центр професійної освіти
управління трьома барами ім. О.С. Єгорова (КПЛ-2) (2014 – 2018)
коригування барної карти та створення нової Здобув кваліфікацію кухара-кондитера 3-4 розряду
логістика постачання алкоголю
робота з винною та коктейльною картами
приготування напоїв згідно з технологічними картами
проведення дегустацій вина та навчальних
заходів для співробітників
швидке приготування кави, напоїв, коктейлів
гостям кафе
якісне та своєчасне виконання поставлених завдань
Додаткова інформація
комунікація з гостями, прийом замовлень
підтримка чистоти робочої зони бару Особистісні якості:
відкриття, закриття закладу за чек-листами
контроль наявності всіх необхідних інгредієнтів комунікабельність
виконання всіх стандартів клієнтоорієнтовність
уміння працювати в команді
стресостійкість

Водійські права:
Досягнення категорія В
категорія С

Брав участь і переміг (1 місце) у
міжнародному барному конкурсі Gamondi

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: