• Файл

В'ячеслав

Начальник юридичного відділу

Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон .

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

РЕЗЮМЕ

Ціль: заміщення вакантної посади: юрисконсульт, адвокат

Освіта:
У 2010 році закінчив Одеську національну юридичну академію зі спеціалізації «цивільно-правова» та отримав кваліфікацію «спеціаліст юрист».
Свідоцтво про право на заняття адвокатською діяльністю № 000095 від 29.03.2017 року
Досвід роботи:
З 01.08.2023 переведений на посаду Головного юрисконсульта ТОВ «Інтерстарч Україна».
З 01.04.2013 по 31.07.2023 займав посаду юрисконсульта ТОВ «Інтерстарч Україна» (виробництво крохмалепатокової продукції).
Посадові обов'язки: юридичний супровід господарської діяльності підприємства. Активна участь у судових засіданнях господарського та адміністративного проваджень, успішне представництво компанії у Міжнародному комерційному арбітражному суді при ТПП України; визнання та виконання судових рішень на території інших держав. Аналіз, складання та юридичний супровід договорів в т.ч. зовнішньоекономічних контрактів; правовий супровід корпоративних правовідносин; формування правових позицій з урахуванням ризиків; супровід реєстрації прав інтелектуальної власності; реєстрація, ліквідація та приєднання ТОВ; супровід податкових перевірок, взаємодія з контролюючими органами; розробка внутрішніх положень та політик компанії (електронний документообіг, комплаєнс, порядок впровадження локальних нормативних актів, претензійно-позовної та договірної роботи); супровід обшуків та інших процесуальних дій в кримінальних провадженнях.
В рамках трудових обов’язків в ТОВ «Інтерстарч Україна» контролюю роботу юрисконсультів сільськогосподарських виробників ТОВ «Агрофірма Дніпроагролан» та ТОВ «Правобережне».
---
З 25.09.2012 по 29.03.2013 обіймав посаду провідного юрисконсульта Федерації роботодавців транспорту України (представництво інтересів роботодавців галузі транспорту).
Посадові обов'язки: юридичний супровід діяльності громадської організації (захист прав та законних інтересів роботодавців транспортної сфери, участь у соціальному діалозі), проведення експертизи та складання проектів нормативно-правових та регуляторних актів, моніторинг законодавства, проведення зборів членів правління та загальних зборів Федерації.
Звільнений за власним бажанням.
З 13.08.2012 по 24.09.2012 обіймав посаду провідного юрисконсульта ПрАТ «Авіакомпанія «Аеросвіт» (пасажирські авіаперевезення).
Посадові обов'язки: аналіз, складання, візування договорів; правовий супровід взаємодії авіакомпанії з представництвом у США.
Звільнений за власним бажанням.
---
З жовтня 2009 року до 14.06.2012 р. обіймав посаду юрисконсульта ПАТ "Коблево" (виробництво вин, вермутів, виноматеріалів).
Посадові обов'язки: аналіз, складання, візування та юридичний супровід договорів, у тому числі зовнішньоекономічних контрактів, правовий контроль переддоговірних відносин; проведення загальних зборів акціонерів, купівля-продаж корпоративних прав; брав участь у реєстрації інтелектуальної власності, розглядав питання в т.ч. трудового, земельного, митного права; взаємодія з органами державної влади та місцевого самоврядування, юридичний супровід питань, пов'язаних із виробничою, рекламною та маркетинговою діяльністю компанії, отримання дозвільної документації, супровід податкових перевірок, претензійно-позовна робота.
Звільнений за власним бажанням.
З 01.04.2011р. до 14.06.2012р. за сумісництвом обіймав посаду юрисконсульта Дочірнього підприємства “Агро-Коблево” (вирощування с/г культур).
---
З травня 2008 року обіймав посаду старшого державного виконавця відділу державної виконавчої служби Каховського міськрайонного управління юстиції. Звільнений за власним бажанням.
З липня 2007 року працював у відділі державної виконавчої служби Великоолександрівського районного управління юстиції Херсонської області на посаді старшого державного виконавця. Переведений

Додаткові навички: посвідчення водія категорії В, володію ПК, базами нормативно-правових актів, українська мова (вільна), російська мова (вільна), англійська мова (Intermediate).
Особисті якості: комунікабельність, уміння працювати в колективі, активність, швидко навчаюся, старанність, стресостійкість.
Приймав участь в якості експерта з права в програмі «Головна тема» телеканалу «Україна» по темі «Мікрокредити, кредитування онлайн, шахрайство в інтернеті».
Очікуваний рівень заробітної плати від 150000 грн

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: