Nick

Copywriter

Вік:
35 років
Місто проживання:
Київ
Готовий працювати:
Дніпро, Інші країни, Київ, Львів, Одеса, Харків

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Copywriter

з 06.2019 по нині (5 років 3 місяці)
RW, Вся Україна (IT)

Звертайтесь в телеграм @nickcopywriter, або пишіть на електронну пошту

- Я працював з директором з дизайну RW над створенням контент-планів та редакційних нарисів для довгострокових комунікаційних стратегій. Ця співпраця призвела до значного покращення впізнаваності бренду: за чотири тижні вона зросла на 45%.
- Кампанія призвела до 10-кратного збільшення охоплень протягом першого місяця, і я досяг цього, працюючи з 2 командами маркетингу та 5 командами електронної комерції. Разом ми розробляли сезонні креативні стратегії та концепції для ключових промо-акцій.
- У 2020 році я працювала з 28 клієнтами з різних індустрій, знайомств для дорослих та фінансових технологій. Своїми зусиллями я допоміг цим клієнтам досягти бажаних результатів. Одним з помітних досягнень стало збільшення їхніх охоплень на вражаючі 49,76% протягом року. Таке зростання стало прямим результатом індивідуальних відповідей та стратегій, які я розробив для кожного клієнта, беручи до уваги їхні унікальні галузеві вимоги та цілі. Застосовуючи свій досвід і знання в цих різних секторах, я зміг забезпечити відчутне і значне зростання для кожного клієнта.

В нас своя команда з 5 співробітників, ми працюємо в галузях "Знайомства для дорослих" та "Фінансові технології" і зараз ми в пошуках замовників серед B2B компаній. Щоб підтримати нашу фазу тестування, ми пропонуємо наші послуги повністю безкоштовно. Ми візьмемо на себе всі завдання та забезпечимо виконання наших спільних очікувань!

Знання і навички

  • Доброзичливість
  • Креативність
  • Швидкий набір тексту
  • SEO-копірайтинг
  • Рекламний копірайтинг
  • Іміджевий копірайтинг
  • Технічний копірайтинг

Знання мов

  • Англійська — просунутий
  • Українська — вільно

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: