Резюме від 13 червня 2024

Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/9817052

Медична сестра, помічник лікаря

Зайнятість:
Неповна зайнятість.
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Освіта

НМУ ім.О.О.Богомольця

Лікувальна справа, Київ
Незакінчена вища, з 2019 по 2023 (4 роки)

Знання і навички

Відповідальність Організованість Користувач ПК Доброзичливість Старанність Бажання вчитися і розвиватися Ввічливість Урівноваженість Бажання допомагати людям Уважність Робота в команді

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Англійська — середній

Додаткова інформація

На даний момент закінчую 4-ий курс медичного університету, "Лікувальна справа".

Досвіду роботи у медичних закладах поки що не маю, але бажаю допомагати людям та отримувати більше знань та вмінь у сфері медицини.

Можу працювати на неповну ставку, або позмінно, тому що маю денну форму навчання, але з 18.06 та до кінця літа можу працювати на повну ставку(за обговоренням).
Влітку потрібен буде вихідний тиждень.

Готова вже приступити до роботи.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: