Резюме від 22 липня 2023 PRO

Альона

Лікар-терапевт, 15 000 грн

Зайнятість:
Неповна зайнятість.
Вік:
26 років
Місто:
Дніпро

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Лікар-терапевт

з 08.2020 по нині (3 роки 9 місяців)
КНП МКЛ 4, Дніпро (Медицина, охорона здоров'я, аптеки)

Освіта

Університет митної справи та фінансів

Публічне управління та адміністрування, Дніпро
Вища, з 2021 по 2023 (2 роки)

Дніпровський медичний університет

Лікувальна справа, Дніпро
Вища, з 2015 по 2021 (6 років)

Знання і навички

Комунікабельність Тактовність Емпатичність EHealth ЕКГ ЕСОЗ Відповідальність Цілеспрямованність Спритність Наполегливість Чесність Відданість Ведення медичної документації Helsi

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — вільно
  • Англійська — середній

Додаткова інформація

Я-молодий лікар-терапевт з прагненнями до постійного професійного зростання і розвитку. Маю чудові комунікаційні навички, що дозволяють мені побудувати довір‘я з пацієнтами і забезпечити ефективний лікувальний процес. В своїй праці базуюсь на доказовій медицині, аналізую клінічні дослідження та застосовую новітні методи діагностики та лікування для забезпечення найкращих результатів для моїх пацієнтів.
Маю великий досвід праці з Covid-19, також за роки своєї медичної практики мені довелося працювати в воєнний час з великою кількістю військовослужбовців, що дало мені чималий досвід в діагностиці та лікуванні хронічних та гострих патологій.
Я вмію працювати в команді з іншими фахівцями для досягнння оптимальних результатів лікування, швидко адаптуюсь до нових ситуацій, демонструючи гнучкість та здатність працювати в стресових умовах.
Моя мета- надавати якісну та ефективну медичну допомогу, засновану на доказовій медицині, з великою увагою до індивідуальних потреб кожного пацієнта і не зважаючи на стереотипи щодо «недосвідченості» молодих спеціалістів.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: