Резюме від 13 липня 2023 Файл

Татьяна

Кадровик, комірник

Вік:
47 років
Місто:
Вишгород

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Левковець Тетяна Петрівна

Вік: 47 років,
с. Демидів, Вишгородського р-ну

Телефон: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Ел. пошта: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Досвід роботи

Помічник керівника виробничого підрозділу з 10.09.21 р по 20.09.22 р ТОВ Реформ
Контроль отримання ТМЦ та їх списання, видача нарядів на виробництво, контроль списання ТМЦ по нарядам, контроль закриття нарядів по підрозділу, списання матеріалів. Робота в 1-с виробництво, склад.

Завідуюча складом 11.02.20 р по 27.08.21 р ТОВ Бланк
Організація роботи складу (виробництво, збирання меблів), обробка первинної документації, оприходування тмц, приймання, комплектація та видача тмц, списання тмц, повернення постачальнику тмц, ведення документації складу та робота в 1-с, інвентаризація тмц, робота в бітрікс 24.

Начальник складу з 01.08.2018 р по 07.02.20 р , комірник з 10.02.17 р по 01.08.18 р ТОВ НПФ Робікон (виробництво промислового нафтогазового обладнання).
Організація роботи центрального складу підприємства. Приймання матеріалів, організація розгрузки, зберігання та видача матеріалів. Замовлення матеріалів для виготовлення продукції. Документальне оформлення приймання, видачі та списання матеріалів в програмі 1-С, організація та контроль приймання готової продукції на склад та безпосередньо перед відгрузкою покупцю. Контроль наявності та справності протипожежних засобів, технічного стану приміщень, обладнання та інвентаря на складі, організація їх своєчасного ремонту. Організація та проведення інвентаризації на складах, зведення даних інвентаризації в програмі 1-С.

Комірник, каштелян с 05.2014 р по 01.2017 р ПАТ Оболонь,
Ведення складських документів, ведення табеля обліку робочого часу, складання та контроль графіку відпусток, оформлення лікарняних по підрозділу, введення вхідної, вихідної документації, списання малоцінних предметів, контроль роботи прибиральниць (12 чол) та вантажників (озеленювачів), контроль прибирання території, будівель.

Провідний інженер з 20.06.11 р по 23.05.13 р Центр організаційно-технічного забезпечення управління зоною відчуження. м. Чорнобиль
Забезпечення життєдіяльності Центру (повна матеріальна відповідальність), ведення табелю обліку робочого часу, облік та оформлення лікарняних листів, ведення обліку та видачі канцтоварів, спецодягу, малоцінних предметів, облік комп’ютерної техніки. Замовлення, отримання, видача та контроль матеріалів, обладнання, техніки необхідних для організації робочого процесу.

Начальник відділу кадрів, інженер з підготовки кадрів з 04.05.04 р. по 20.06.11 р. ДСКП Чорнобильська пуща (штат 521 чол)
Координація роботи відділу кадрів, пошук та підбір персоналу, проведення співбесід, розробка посадових інструкцій, положень про відділи, штатного розпису, штатного резерву. Оформлення прийому, переводу та звільнення працівників. Заповнення трудових книжок та ведення особових справ, оформлення лікарняних листів, ведення табелю обліку робочого часу, складання змінних графіків роботи, підготовка документів для оформлення пенсії. Підготовка та надання установленої звітності по обліку особового складу.

Викладач (без запису в трудову) з 01.2002 р по 05.2003 р Інститут підготовки кадрів Державної служби занятості
Навчання спеціалістів служби занятості роботі з клієнтами – пошук роботи, профнавчання, вивчення та роз’яснення трудового законодавства та законодавства про зайнятість населення. Методики використання інтерактивних методів в роботі.

Головний спеціаліст з 01.09.99 р по 31.08.03 р Державний центр зайнятості, Київський обласний центр зайнятості Міністерства праці та соціальної політики.
Аналіз та контроль роботи центрів зайнятості, розгляд звернень громадян (з виїздом на місце для вирішення конфліктних питань), розподіл фінансування, розрахунок бюджету, підготовка договорів, складання звітності, аналітична робота, розробка тендерних документів, підготовка інформації для ЗМІ, розробка кваліфікаційних вимог, посадових інструкцій, участь в аналізі та оптимізації організаційної структури. Впровадження Єдиної технології обслуговування клієнтів і Єдиної інформаційно-аналітичної системи в центрах занятості. Роз’яснення законодавства про зайнятість та трудового законодавства.
__________
Освіта – Київський державний торговельно-економічний університет, 1999 рік. Економіст з менеджменту

Схожі кандидати

Комірник, менеджер з персоналу
Вишгород, Київ, Рівне

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: