Резюме від 9 лютого 2024

Дмитрий

Адвокат, представник за кордоном

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
44 роки
Місто проживання:
Київ
Готовий працювати:
Дистанційно, Дніпро, Запоріжжя, Інші країни, Київ, Львів, Одеса, Харків

Контактна інформація

Шукач вказав ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Адвокат

з 05.2007 по нині (16 років 11 місяців)
Приватний адвокат (Юриспруденция)

Знання і навички

Договірне право Претензійно-позовна робота з боржниками Составление процессуальных документов Управлінські навички Активний продаж Продаж банківських продуктів Уміння аналізувати Фінансовий аналіз Ведення переговорів

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — вільно
  • Англійська — вище середнього

Додаткова інформація

Мешкаю в Туреччині. Пропоную будь-які форми співробітництва або надання послуг за договором з питань супроводження бізнес-інтересів юридичних осіб у Туреччині, Румунії та країнах Євросоюзу. В Україні з 2001 до 2020 року працював адвокатом. Працював із юридичними та фізичними особами. Спеціалізація: договірне право, претензійно-позовна робота з боржниками, повернення боргів, ведення ділового листування, представництво в судах, контролюючих та правоохоронних органах, реєстрація юридичних осіб. Крім того, проводжу систематичний аналіз та прогнозування змін валютного та фондового ринків, ринку криптовалют. Проводжу аналіз фінансово-політичних показників з метою визначення сприятливих умов ведення бізнесу, визначення територіально перспективних ринків збуту.Можливі будь-які форми співробітництва щодо організації та супроводу бізнес-інтересів, просування товарів та розвитку ділових контактів на ринках Туреччини, Румунії та країн Євросоюзу, придбанні рухомого та нерухомого майна, організації та розвитку представництв й філій, участь у переговорах та вирішення інших питань. Мови:Українська, російська — вільно, діловий стиль.Англійська – розмовний, середній рівень.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: