Резюме від 26 липня 2023 Файл

Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/9847015

Помічник бариста

Місто:
Одеса

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Добрий день! Мене звати Олена, мені 25, і я хочу відгукнутися на Вашу вакансію. Після минулих робочих стосунків(5 років) я шукаю щирий та доброзичливий колектив . Я обожнюю каву, відвідувала лекції від «Білого кита» та майстер класи з альтернативи від Foundation of coffee roasters. Нажаль, мій кавовий досвід , наразі обмежується еспрессо на гейзерці та трохи запиленою воронкою, але я готова вриватися в кавовий двіж на повну!
Додаткові навички:обожнюю смачно готувати! Також можу бути корисною у створенні контенту та введені соцмереж . Маю досвід 5 років введення Instagram, минулого місця роботи.
Дякую , що приділили мені час.
Мій телефон: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація») ( всі мессенджери )

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: