Резюме від 14 лютого 2024 Файл

Veronika

Актор, вчитель акторської майстерності, керівник театрального гуртка, режисер аматорських вистав

Вік:
24 роки
Місто проживання:
Київ
Готовий працювати:
Дніпро

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

РЕЗЮМЕ

Гоцірідзе Вероніка Георгіївна

Вік: 24 роки
Місто проживання: м. Кам’янське, Дніпропетровська область.
Сімейне положення: Незаміжня
Контактний телефон: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
e-mail: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)0m
Посада: В
Актор драматичного театру, вчитель акторської майстерності, керівник театрального гуртка/студії, викладач театральних курсів, режисер аматорських вистав.

Мета

Молода фахівчиня, випускниця Харківської державної академії культури, студентка Національної академії керівних кадрів культури і мистецтв, шукаю роботу роботу за фахом (вакансії поза сферою театрального мистецтва не розглядаю!) для реалізації свого творчого потенціалу та ентузіазму, передачі отриманого за роки навчання досвіду та вдосконалення своїх професійних навичок.

Досвід роботи

Репетитор з акторської майстерності та сценічного мовлення (з 2021 року), керівник театрального гуртка – з 2022 р., працювала в клубі дитячої творчості в Харкові та школах Києва.

Освіта

2016 р. – вступила до Дніпропетровського національного університету ім. Олеся Гончара на факультет української та іноземної філології. Грала в студентському театрі, пізніше пройшла курси в кіношколі «Zirka». 2018 р. – відрахована за власним бажанням. Навчалася в театральній студії «Гармонія» при Академічному музично-драматичному театрі ім. Лесі Українки м. Кам'янського, брала участь у концертній діяльності театру.

2019-2023 р. – навчання в Харківській державній академії культури за спеціальністю «сценічне мистецтво» (спеціалізація «актор драматичного театру та кіно»). Паралельно навчалася в школі мюзиклу при Харківському молодіжному театрі «Мадригал».

Під час навчання брала участь у проектах Харківського театру для дітей та юнацтва в якості аніматора. На 4 курсі успішно пройшла виробничу практику в Національному академічному драматичному театрі ім. Івана Франка.

В екзаменаційних і дипломних роботах створювала такі сценічні образи, як Жанна д'Арк (Жан Ануй – «Жайворонок», Бернард Шоу – «Свята Йоанна»), Ангустіас (Федеріко Гарсіа Лорка – «Дім Бернарди Альби»), Той, що в скалі сидить та Загублена Доля (Леся Українка – «Лісова пісня») та інші, а також була режисером самостійних робіт за «Станцією» Олександра Вітера, книгою «Я – легенда» Р. Матісона тощо.

2023 р. – отримала диплом бакалавра та вступила на 2 курс Київського університету культури на спеціальність «сценічне мистецтво» (спеціалізація «режисер драматичного театру та кіно»). Після першого семестру перевелася на заочну форму до Національної академії керівних кадрів культури і мистецтв (спеціальність та сама).

Вміння та навики

Створення різнопланових сценічних образів, режисура аматорських вистав, робота з дітьми, а також із дорослими учнями. Аналіз драматичних творів, знаходження оригінальних рішень. Знаходження індивідуального підходу до різних учнів. Авторська методика, винайдення нових вправ і тренінгів.


Додаткова інформація

Особисті якості: цілеспрямована, працьовита, відповідальна, віддана професії, дуже активна. Не боюся труднощів, завжди готова вкладатися в роботу, все роблю з душею. Люблю мистецтво в собі, а не себе в мистецтві. Люблю дітей, а також в захваті від активних дорослих, які прагнуть навчитися чогось нового. Чутлива, доброзичлива, завжди готова прийти на допомогу.

Багатогранна й дуже творча людина. Окрім театру, пишу вірші, прозу, пісні, граю на гітарі та мандоліні, малюю тощо.

Частково володію польською, сербською та англійською мовами.

14.02.24

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: