• PRO

Ольга

Завідувач сектору

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
57 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Головний спеціаліст з пожежної безпеки

з 10.2023 по нині (11 місяців)
Укртелеком, АТ, Київ (Телекомунікації, зв'язок)

Забезпечення реалізації державної політики за напрямком пожежна безпека. Підготовка тендерної документації та перевірка учасників тендеру на відповідність вимогам, здійснення супроводу договорів, ведення журналів, підготовка пропозицій до бюджету, надання методичної допомоги регіонам щодо напрямку пожежна безпека. Узагальнення інформації та аналіз виконання регіонами завдань та договорів тощо

Головний спеціаліст відділу приватизації

з 09.2023 по 10.2023 (1 місяць)
Регіональне відділення Фонду державного майна по місу Київ, Київ (Нерухомість)

підготовка розпорядчих документів щодо обєктів малої приватизації та здійснення заходів необхідних для проведення приватизації (підготовка відповідної документації необхідної для розміщення на електронних майданчиках, листування з організаціями та відповідними органами, підготовка відповідей на запити правоохоронних органів тощо)

Завідувач сектору

з 02.2023 по 07.2023 (5 місяців)
Верховний Суд, Київ (Державні організації)

Забезпечення реалізації державної політики у галузі охорони праці, пожежної безпеки, цивільного захисту. Проведення вступних інструктажів з питань охорони праці та пожежної безпеки. Підготовка пропозицій до проєкту бюджету щодо заходів направлених на забезпечення дотримання вимог охорони праці (навчання, тренінги, навчальні лекції тощо), пожежної безпеки, медичного забезпечення. Підготовка плану роботи та звітів щодо роботи Служби охорони праці, відділу безпеки та охорони праці та Комісії із соціального страхування (як Голова комісії), ведення ділового листування, підготовка проєктів договорів, розпорядчих документів віднесених до компетенції відділу, забезпечення проведення заходів щодо щорічних медичних оглядів, вакцинації працівників, здачі крові тощо. Підготовка пропозицій до розпорядчих документів Кабінету Міністрів України щодо комплектації слухачами Інституту державного управління та наукових досліджень з цивільного захисту та здійснення заходів щодо навчання працівників (підготовка плану комплектації, надання інформації кадровій службі, здійснення обліку, видача посвідчень).

Начальник відділу безпеки та охорони праці

з 06.2018 по 02.2023 (4 роки 8 місяців)
Верховний Суд, Київ (Державні організації)

Забезпечення реалізації державної політики з питань охорони праці, цивільного захисту, пожежної безпеки, медичного забезпечення, підготовка проєктів бюджету, договорів, розпорядчих документів, звітів, планів, здійснення заходів щодо медичного забезпечення, навчання з питань охорони праці, пожежної безпеки, цивільного захисту, підготовка пропозицій до бюджету щодо забезпечення проведення навчань поточних та перспективних, здійснення заходів щодо забезпечення протиепідеміологічного благополуччя працівників, організація медичних оглядів, ведення ділового листування з державними органами та іншими організаціями з питань віднесених до компетенції відділу. Організація навчальних лекцій, тренінгів з питань домедичної допомоги, психологічного розвантаження, правил користування вогнегасниками тощо. Здійснення супроводу договорів та підготовка тендерної документації з питань віднесених до компетенції відділу та господарського забезпечення. Забезпечення роботи Комісії із соціального страхуванн (Голова комісії), Служби охорони праці (секретар), Комісії з перевірки знань з охорони праці (член комісії).

Головний спеціаліст

з 04.2011 по 12.2017 (6 років 8 місяців)
Вищий спеціалізований суд з розгляду цивільних та кримінальних справ, Київ (Юриспруденція)

Підготовка проєктів розпорядчих документів, договорів щодо господарського забезпечення, охорона праці та пожежної безпеки, веденння відповідної документації, супровід договорів, підготовка звітів та планів роботи із зазначених напрямків, ведення ділового листування та робота в системі електронного документообігу, забезпечення проведення навчань, тренінгів, лекцій та інших заходів.

Головний спеціаліст

з 02.2002 по 04.2011 (9 років 2 місяці)
Секретаріат Кабінету Міністрів України, Київ (Державні організації)

Підготовка експертних висновків до проєктів рішень Уряду, опрацювання доручень керівництва, підготовка службових документів, робота в системі електронного документообігу, контроль за виконанням доручень Президента України, Верховної Ради України, рішень РНБОУ ЦОВВ тощо. Підготовка документів для розгляду Комісією з нагород. Підготовка проєктів доручень на звернення ЦОВВ та інших державних органів.

Освіта

Національний університет біоресурсів і природокористування України

Правознавство, юрист, Київ
Вища, з 2011 по 2013 (2 роки)

Національна академія державного управління при Президентові України

Державне управління, магістр державного управління, Київ
Вища, з 2003 по 2006 (3 роки)

Додаткова освіта та сертифікати

Інститут державного управління та наукових досліджень з цивільного захисту

25 січня – 05 лютого 2021

Навчання з питань охорони праці та пожежної безпеки

25 квітня 2023

Знання і навички

  • Самомотивація
  • Управління персоналом
  • Адаптивність
  • Уміння планувати

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Англійська — початковий

Додаткова інформація

•Досвід роботи в стресових ситуаціях, виконання термінових та складних завдань, роботи в команді, пошуку компромісів, підготовки проектів рішень та організації роботи підрозділу, здатна підтримувати впровадження змін та оцінювати ефективність здійснення змін.
Відповідальна, сумлінна, вимоглива до себе та до співробітників, уважна до деталей, постійно займаюся самоосвітою, доброзичлива, комунікабельна

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: