Резюме від 8 квітня 2024 PRO

Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/9853507

Водій зі своїм авто, в сім'ю, доставка, 70 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Місто проживання:
Київ
Готовий працювати:
Інші країни, Київ

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Вебмайстер

з 06.2013 по нині (10 років 11 місяців)
IT

Розробка та підтримка декількох сайтів

Освіта

НТУУ "КПІ"

ФІОТ
Незакінчена вища, з 1995 по 1999 (4 роки)

Знання і навички

Керування БпЛА Власний дрон з 2016 року Застосування дрону для 3D-моделювання FPV на симуляторі Водійські права кат. B YT канал @ipdom Безаварійне водіння Робота в таксі Bolt Базові навички SolidWorks 3D-принтер Власний FPV-дрон

Знання мов

Англійська — середній

Додаткова інформація

Власний дрон DJI Phantom 3 до березня 22 року. Наразі годин 10 нальоту на FPV-дроні. Брав участь в лавах ДФТГ міста Ірпінь в березні 2022р, бойові чергування на БП Жираф та Караван-Гала але УБД та військово облікових документів не маю. Бажано телефонувати не раніше 12:00 або писати на Viber чи на пошту.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: