Резюме від 14 жовтня 2023 Файл

Наталья

Економіст, помічник бухгалтера

Вік:
46 років
Місто:
Рені

Контактна інформація

Шукач вказав телефон.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Резюме від 18 липня 2023 року
Лук'янченко Наталя Петрівна

Економіст, помічник бухгалтера
повна занятість, неповна зайнятість.

Вік: 46 років
Місце проживання: м. Рені
Готовий працювати: Дистанційно

Контактна інформація
Телефон: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Ел.пошта: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Досвід роботи

Економіст 1 категорії
з листопада 2021 по теперішній час ( 2 року)
Виробничий підрозділ «Ренійська дистанція колії» Регіональна філія «Одеська залізниця» АТ «Укрзалізниця», м. Рені (ремонт, поточне утримання головних, станційних та під’їзних колій, перегонів, стрілочних переводів, та інше).
Розрахунок калькуляцій вартості товарів, робіт та послуг для підприємств залізничного транспорту, та контрагентів. Облік та аналіз підсобно – допоміжної діяльності підприємства.
Складання договорів з контрагентами на роботи та послуг. Розрахунки з контрагентами. Облік прибуткових та витратних договорів.
Контроль дебіторської та кредиторської заборгованості (проведення звірок з контрагентами.
Складання та надання звітів: № 1-послуги, №11-мтп до Державної служби статистики.
Складання балансової звітності щомісячної та квартальній з головним бухгалтером, з внесенням в програму «ФОБОС». Внесення даних з балансу звіт минулого року, план, звіт поточного року в програму «БЮДЖЕТУВАННЯ» Приймання участі в роботі інвентаризаційній комісії. Надання звітів в порівнянні із планом і попереднім роком в цілому по виробничому підрозділу (щомісячно, щоквартально, щорічно): Щоквартальний аналіз звітів виробничого підрозділу до плану і порівняно з минулим роком по експлуатації, ремонтах та адміністративних витратах. Складання пояснювальної записки виробничого підрозділу фінансово-економічної діяльності.
Виконання обов’язків бухгалтера по заробітній платі (з 24.02.22 року по 08.08.22 рік), на період відсутності основного працівника (нарахування заробітної плати працівникам: лікарняні, відпустки та ін., розрахунки з підзвітними особами, відрядження, штатна чисельність 200 чол.).

Економіст 1 категорії
з січня 2011 ( 10 років)
Виробничий підрозділ «Локомотивне депо Одеса-Сортувальня» Зворотне депо Рені Регіональна філія «Одеська залізниця» АТ «Укрзалізниця», (транспорт, логістика)
Складання з головним бухгалтером балансової звітності щомісячної та квартальній, з внесенням в програму «ФОБОС». Внесення даних з балансу звіт минулого року, план, звіт поточного року в програму «БЮДЖЕТУВАННЯ» Приймання участі в роботі інвентаризаційній комісії. Надання звітів в порівнянні із планом і попереднім роком в цілому по виробничому підрозділу (щомісячно, щоквартально, щорічно): Щоквартальний аналіз звітів виробничого підрозділу до плану і порівняно з минулим роком по експлуатації, ремонтах та адміністративних витратах. Складання пояснювальної записки виробничого підрозділу фінансово-економічної діяльності. Розрахунок калькуляцій вартості товарів, робіт та послуг. Облік працюючих та вакансій Зворотного депо Рені та Локомотивного депо Одеса-Сортувальна, згідно штатного розпису 2000 чоловік, представник від Зворотного депо Рені в Центрі Зайнятості м. Рені на семінарах та ярмарках вакансій. Співбесіда з претендентами на прийом на роботу згідно вакансій ТД-Рені та прийом документів від претендентів. Зведення фактичної собівартості ремонту по Зворотному депо Рені. Аналіз та контроль витрат ПЕР Зворотного депо Рені на власні потреби. Приймання участі в роботі інвентаризаційній комісії. Встановленим порядком, розглядання та оформлення матеріалів по інвентаризації: запасів, необоротних активів, основних засобів, ТМЦ матеріально-відповідальних осіб Зворотного депо Рені, та проведені звіти передача в бухгалтерію виробничого підрозділу. Виконання звітів форми ТХО-16 «Залишків, надходжень та витрат дизельного пального», форма ТХО-16а «Про надходження та залишки масел і мастил» надання до служби НЧ.
Виконання обов’язків провідного економіста Служби локомотивного господарства Регіональна філія «Одеська залізниця» АТ «Укрзалізниця» ( в період з квітня 2013 року по листопад 2021 року за сумісництвом) для зведення щоквартального, щорічного узагальненого аналізу звітів виробничих підрозділів (локомотивне депо Одеса-Сортувальна, локомотивне депо Подільск, локомотивне депо Помічна, локомотивне депо ім. Т. Шевченко, локомотивне депо Знаменка, локомотивне депо Миколаїв) по Службі локомотивного господарства до плану і порівняно з минулим роком за всіма показниками доходів та витрат. Складання пояснювальної записки по Службі локомотивного господарства фінансово-економічної діяльності. Перевірка калькуляцій вартості товарів, робіт та послуг, для участі в тендерах.

Нарядник локомотивних (поїзних) бригад
з березня 2008 року ( 2 роки)
«Локомотивне депо Рені» Одеської залізниці (транспорт, логістика).
Забезпечення роботи локомотивних бригад згідно наряда-графика, добового плану. Ведення обліку, контролю та регулювання тривалості роботи та відпочинку локомотивних бригад. Розробка та ведення графіки роботи локомотивних бригад, для забезпечення роботи в маневровому, приміському та вантажному русі. Внесення відволікання до АРМУ «Нарядника». Контроль своєчасний вихід на роботу працівників локомотивних бригад, а також необхідний резерв для виконання перевізного процесу. Контроль виконання вимог «Особливостей регулювання робочого часу локомотивних бригад». Регулювання відпрацьованих годин локомотивних бригад (штат локомотивних бригад 108 чоловік).

Розподілювач робіт
з листопада 2004 року (4 роки)
«Локомотивне депо Рені» Одеської залізниці (транспорт, логістика).
Забезпечення роботи провідників пасажирського вагону згідно нарядів -графіків, добового плану. Ведення обліку проданих квитків всіх категорій пасажирів, контролю та регулювання тривалості роботи та відпочинку провідників. Контроль прибутковості та населеності пасажирів пригороднього вагону сполучення Рені-Етулія-Рені. Регулювання відпрацьованих годин провідників (штат 5 чоловік).

Контролер Ощадбанку
з серпня 2004 року (3 місяця)
Ренійське відділення ВАТ «Державний Ощадний банк України»
Робота з клієнтами банку: відкриття, закриття рахунків, видача пенсій, заробітної плати клієнтам банку та інше.

Головний бухгалтер
з вересня 1998 року (11 місяців)
ТОВ «Фокус» (послуги: майстерня з ремонту годинників, ремонт ювелірних виробів, фотографія, прокат побутової техніки)
Ведення бухгалтерського обліку. Підготовка та подача звітів до контролюючих органів. Банківські платежі. Бухгалтерська звітності. (штат 20 чоловік).

Бухгалтер – касир
з січня 1997 року ( 9 місяців)
Ренійська дитяча школа мистецтв.
Введення касового обліку, робота з первісними документами, банківські платежі, видача заробітної плати працівникам. Збір та облік оплати за навчання з учнів ДШМ.

Освіта
Вища, Дніпропетровський університет «Економіки та право»

Професійні та інші навички
- робота з комп’ютером
Досвідчений користувач: MS Office (Word, Excel) Internet.
Володіння оргтехнікою (копір, сканер, принтер, факс)
- Фобос (12 років досвіду)
- БЮДЖЕТУВАННЯ (4 роки)
- ПАМАК (1 рік досвіду)
- АРМУ «Нарядника» (1 рік досвіду)

Знання мов
Українська – вільно

Додаткова інформація
Відповідальна, комунікабельна, дисциплінована, наполеглива, адекватно реагую на критику, психологічно стійка, легко навчаюсь, вмію працювати в колективі.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: