Резюме від 3 жовтня 2023

Орина

Викладач української мови, 16 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
21 рік
Місто:
Миколаїв

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Методист

з 01.2023 по 09.2023 (8 місяців)
КЗВО "Одеська академія неперервної освіти Одеської обласної ради", Одеса (Освіта, наука)

Методист

з 02.2020 по 01.2023 (2 роки 11 місяців)
Державний заклад "Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К.Д.Ушинського", Одеса (Освіта, наука)

Знання і навички

Уміння користуватись оргтехнікою Системне мислення Кмітливість Знання законодавства України Логічне мислення Ораторське мистецтво Наполегливість Швидкий набір тексту Публічні виступи Знання трудового законодавства Проведення тренінгів Діловодство

Додаткова інформація

Мене звуть Орина, і я - закохана у світ української мови та культури викладач з різноманітним досвідом.

Мій досвід включає роботу у Державному закладі "Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К.Д.Ушинського" та КЗВО "Одеська академія неперервної освіти Одеської обласної ради". Тут я мала честь допомагати студентам відкривати всю красу української мови та літератури, та допомагати колегам-освітянам підвищувати свою кваліфікацію.

Протягом останніх 2 років моєї кар'єри я також займаюся репетиторством. Найвражаюче досягнення - це підготовка учня, який розпочав зі стартового рівня та отримав неймовірні 173 бали на ЗНО з історії, а ми готувались всього лише 2 місяці. Це показує мою здатність навчати та надихати.

З великим задоволенням допомагаю людям, які бажають вивчити українську мову. Моя мета - зробити цей процес цікавим і захоплюючим. Навіть перехід на українську мову може бути легким :)

Я є членом Асоціації Мовних Клубів, що дозволяє мені залишатися в курсі сучасних методів навчання та ділитися досвідом з іншими.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: